Головна Новини Світ Росія Охорона збирає його екскременти: журналісти розповіли про деталі зарубіжних візитів путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Охорона збирає його екскременти: журналісти розповіли про деталі зарубіжних візитів путіна

Журналісти описали деякі деталі закордонних візитів російського диктатора

9 червня 2022, 22:14
Поділіться публікацією:

Лідера Кремля Володимира Путіна під закордонних поїздок супроводжує співробітник ФСО (Федеральна служба охорони), який збирає його екскременти у спеціальні кишені. І у спеціальній валізі має вивезти до росії. Про це у свої статті пишуть  Режиса Жанте (журнал Paris Match) і Михайла Рубіна ("Проект").

Охорона збирає його екскременти: журналісти розповіли про деталі зарубіжних візитів путіна

Журналісти дізналися про деталі закордонних поїздок Путіна (фото з відкритих джерел)

 У публікації йдеться, що це робиться для того, аби у світі не дізналися важливу інформацію про стан здоров'я диктатора.

Вперше про такі дивні деталі закордонних поїздок заговорили після візиту російського президента до Саудівської Аравії у жовтні 2019 року. Анонімне джерело розповіло авторам статті, що тоді "спеціальний" співробітник ФСО супроводжував Путіна під час його візитів в туалет в ході поїздки.

 Схожа історія вже мала місце під час візиту Путіна до Франції 29 травня 2017 року, в день, коли Еммануель Макрон прийняв свого російського колегу у Версалі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у росії продовжують обговорювати наступника Путіна. Наступником путіна може стати непомітна кандидатура, яка не має претензій та амбіцій. Таку думку в інтерв'ю Олені Трибушній висловив  професор Вільного університету в Ризі Дмитро Орєшкін.  За словами експерта, суспільство зрозуміє, що кандидатом став той, кого собі досить складно уявити. Це буде найнепомітніша та найпридуркуватіша людина. Орєшкін каже, що сьогодні в рф є 5 військових структур, які конкурують та слідкують  один за одним, адже бояться за свої крісла. Окрім цього, Дмитро Медведєв тако мріє повернутися в президентське крісло, адже останнім часом він дуже активізувався. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини