Головна Новини Світ Росія Охоронець Путіна, який носив ядерну валізку, поранений пострілом у голову
commentss НОВИНИ Всі новини

Охоронець Путіна, який носив ядерну валізку, поранений пострілом у голову

Як відомо, з охоронцями та валізками у Путіна особливі стосунки

22 червня 2022, 18:59 comments1479
Поділіться публікацією:

У Московській області, в Красногорському районі на кухні у своїй квартирі був знайдений застреленим полковник Вадим Зімін, який раніше носив ядерну валізку президентів рф. Про це пише Mirror.

Охоронець Путіна, який носив ядерну валізку, поранений пострілом у голову

Охоронець Путіна, який носив ядерну валізку у тяжкому стані (фото з відкритих джерел)

Відомо, що 53-річний секретний охоронець знаходиться у тяжкому стані в реанімації. Його у калюжі власної крові з пораненням у голову, знайшов рідний брат, в понеділок, 20 червня.

 Полковник Влад Зімін працював у Федеральній службі безпеки та відповідав за ядерний портфель, де перебував пристрій, що має запустити ядерну зброю. Він носив цей портфель за колишнім президентом Єльциним, а потім за Путіним, який присвоїв йому ранг полковника.

 Автори публікації з'ясували, що Зімін знаходився під домашнім арештом, а проти нього відкрили кримінальну справу. Сам він свою провину не визнавав.

 З моменту, коли рф почала готуватися до повномасштабного вторгнення в Україну, в країні розпочалася низка смертей бізнесменів та інших магнатів, які були причетні до нафтового бізнесу. Деяких з них були жорстоко вбиті разом з дітьми та дружинами. Трагедію із Зіміним також пов'язують із смертями російських топ- чиновників.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путіну вночі викликали медиків. З'явилася нова інформація про стан здоров'я очільника Кремля. Останнім часом у ЗМІ часто почали з'являтися повідомлення, що  Володимир Путін невиліковно хворий на рак  та інші хвороби. Стало відомо, що минулої ночі президенту рф стало погано. Про це пише телеграм-канал GeneralSVR, який писав про те, що на економічний форум у Санкт-Петербурзі запросять Талібан .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини