Головна Новини Світ Росія Путіну вночі викликали медиків: що відомо про стан здоров'я очільника Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Путіну вночі викликали медиків: що відомо про стан здоров'я очільника Кремля

Президенту РФ минулої ночі стало зле

21 червня 2022, 22:30 comments2585
Поділіться публікацією:

З'явилася нова інформація про стан здоров'я очільника Кремля. Останнім часом у ЗМІ часто почали з'являтися повідомлення, що  Володимир Путін невиліковно хворий на рак  та інші хвороби. Стало відомо, що минулої ночі президенту рф стало погано. Про це пише телеграм-канал GeneralSVR, який писав про те, що на економічний форум у Санкт-Петербурзі запросять Талібан.

Путіну вночі викликали медиків: що відомо про стан здоров'я очільника Кремля

Останнім часом з'являється багато інформації про хвороби Путіна (фото з відкритих джерел)

Автори повідомлення пишуть, що у Путіна пішла носом кров, яку не могли зупинити кілька хвилин. Відтак охорона та прислуга серйозно перелякалися. У повідомленні йдеться, що наразі не відомо про причини погіршення стану здоров'я Путіна.

"Вночі у Путіна була кровотеча з носа, яку не могли зупинити кілька хвилин. З закривавленою фізіономією та одягом Путін викликав охорону та медиків, які чергують у резиденції, але перед цим він встиг забруднити кров'ю постіль та підлогу в спальні, а також рушники та предмети у ванній кімнаті. Президент Росії Володимир Путін не на жарт перелякав близьких, охорону та прислугу", — пишуть у Телеграм-каналі.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, чому знову пішли чутки про швидку смерть ПутінаСмертельна хвороба, а то й зовсім смерть російського диктатора Володимира Путіна, залишається однією з топ-тем ЗМІ. Раніше низка американських та британських видань повідомляла, що у Путіна, ймовірно, онкологія. І що залишилося йому, схоже, недовго. А інтернет-видання "Обозреватель" із посиланням на джерела у розвідці, пише, що господар Кремля міг впасти в кому після невдалої операції з видалення ракової пухлини. Заступник гендиректора телеканалу ATR, журналіст Айдер Муждабаєв вважає, що на смерть Путіна, як на панацею від російської агресії, сподіваються або агенти Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини