Головна Новини Світ Росія Окупанти провели пуск "суперзброї" Путіна в Атлантичному океані
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти провели пуск "суперзброї" Путіна в Атлантичному океані

Навчальний пуск, заявляють у міністерстві, був виконаний за допомогою комп'ютерного моделювання

26 січня 2023, 10:30 comments4934
Поділіться публікацією:

Фрегат флоту РФ "Адмірал Горшков" відпрацював застосування гіперзвукової ракети морського базування "Циркон", яку російські пропагандисти ще називають "суперзброєю" Путіна, в Атлантичному океані. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Міноборони країни-агресора.

Окупанти провели пуск "суперзброї" Путіна в Атлантичному океані

Адмірал Горшков. Фото: з відкритих джерел

Як стверджує Міноборони РФ, "Горшков" прицільно вразив "Цирконом" морську мету — "ворожий корабель" — на відстані понад 900 км. Навчальний пуск, заявляють у оборонному відомстві РФ, було виконано у вигляді комп'ютерного моделювання.

Того ж дня фрегат передали на бойову службу.

У лютому росіяни планують відправити "Адмірала Горшкова" на навчання з ПАР та Китаєм біля берегів Африки.

Слід зазначити, що росіяни дуже хапаються ракетою "Циркон". Її називають "першою у світі гіперзвуковою крилатою ракетою, здатною здійснювати тривалий аеродинамічний політ з маневруванням в атмосфері з використанням тяги власного двигуна".

Читайте також на порталі "Коментарі" — танки Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії може розпочатися ескалація, аж до громадянської війни. Про це говорить політтехнолог та письменник Михайло Шейтельман. На цьому ж наголошує радник Офісу президента України Михайло Подоляк, припускаючи, що ударам (не уточнюючи – яким) будуть схильні такі міста як Москва, Петербург і Єкатеринбург. Чи згодні з цими твердженнями? Що станеться з країною-агресором у найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини