Головна Новини Світ Росія Олексій Данілов назвав єдиний аргумент, який розуміє Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Данілов назвав єдиний аргумент, який розуміє Кремль

Секретар Ради національної безпеки і оборони України закликав дружні країни не педалювати переговори з РФ

23 квітня 2023, 21:31
Поділіться публікацією:

Зброя — найкращий посередник і єдиний зрозумілий для РФ аргумент. Не варто Україну постійно саджати за стіл переговорів, просто необхідно дати достатню кількість зброї. З таким закликом до західних урядовців виступив на своїй сторінці у Facebook секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, пишуть "Коментарі".

Олексій Данілов назвав єдиний аргумент, який розуміє Кремль

Росія чує мало і аргументів теж

“Коли мета російського агресора залишається незмінною — знищення України, ініціативи мирного врегулювання, які лунають останнім часом, — це проросійська миротворчість. Не треба нас постійно саджати за стіл переговорів, дайте нам достатньо зброї. Зброя — найкращий посередник і єдиний зрозумілий для РФ аргумент спілкування”, — написав він.

Олексій Данілов переконаний, що у разі якщо світ обере ганебний мир, він отримає нову війну з російським Четвертим рейхом.

"Формулу Перемоги України і демократії можна обговорювати, але формула поразки відома", — наполягає секретар РНБО.

При тому, він вважає, що подальша доля як Путіна, так і кремлівської диктатури вже визначена і зовсім не оптимістична для них.

утін вичерпав свій часовий ліміт. Те, до чого він готувався 20 років і провалив на старті, неможливо виправити ані за рік, ані за два, ані за три. Він помилився у найголовнішому рішенні свого життя – напасти на Україну, після чого з п'єдесталу найбільш впливової людини світу перемістився у статус підозрюваного злочинця Гаазького трибуналу", — резюмує Данілов.

Як писали "Коментарі", Росію вже поглинає хвиля тяжких злочинів. Сплеск викликаний поверненням додому військовослужбовців із посттравматичним синдромом, які брали участь в агресії проти України.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що контрнаступ Збройних Сил України, попри часті обговорення, стане неочікуваним сюрпризом для російських військових. Українське військове керівництво плідно працює над цим.

Читайте також на сайті "Коментарі" – рашисти влаштували між собою перестрілку: Є жертви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини