Головна Новини Світ Росія Опитування: скільки росіян підтримує війну проти України – чи хочуть переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитування: скільки росіян підтримує війну проти України – чи хочуть переговорів

Війну проти України підтримують 74% росіян, але більшість вже хочуть переговорів

3 грудня 2022, 13:55 comments1327
Поділіться публікацією:

Підтримка війни проти України серед росіян з лютого 2022 року практично не змінилася. Але починаючи з жовтня більшість росіян хотіли б мирних переговорів. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на дані опитування незалежного "Левада-центру".

Опитування: скільки росіян підтримує війну проти України – чи хочуть переговорів

Росіяни. Фото: з відкритих джерел

Російська пропаганда працює та дає непогані результати. Наприкінці листопада 74% підтримують "дії російських збройних сил в Україні", не підтримують – 20%.                                                                                                                                                                     

У листопаді трохи побільшало прихильників продовження "воєнних дій в Україні": якщо у жовтні за це висловлювалися 36% респондентів, то у листопаді — 41%. Проте відносна більшість опитаних (53%) підтримує перехід до мирних переговорів (у жовтні — 57%).

При цьому у вересні хотіли мирних переговорів 48% росіян, у серпні — 44%. У серпні питання ставилося в дещо іншому формулюванні.

Соціологи "Левада-центру" цікавилися думкою росіян 24 – 30 листопада 2022 року. Було опитано 1601 людину. Дослідження проводилося вдома в респондента шляхом особистого інтерв'ю. Статистична похибка (імовірність 0,95) не перевищує 3,4%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україну йдуть морози: Зеленський пояснив, чому тепер загроза ракетних ударів зростає.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися ім'я людини, яка підбурювала президента Росії Володимира Путіна напасти на Україну, переконуючи в беззубості Заходу.

Опитування: скільки росіян підтримує війну проти України – чи хочуть переговорів - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Василий

3 грудня 2022, 16:40

Після повернення ваших чмобіків в рашу у вас буде громадянська війна-вони так розпоясались в Україні, що їх не зупинити-тоді ви відчуєте, що таке війна, справжня!


Новини