Головна Новини Світ Росія Опозиціонер Яшин сказав, чи готовий звільняти РФ від Путіна зі зброєю в руках
commentss НОВИНИ Всі новини

Опозиціонер Яшин сказав, чи готовий звільняти РФ від Путіна зі зброєю в руках

Російський опозиціонер Яшин, каже, що він не польовий командир, щоб брати в руки зброю

13 серпня 2024, 16:57
Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Ілля Яшин, якого звільнили із в’язниці під час великого обміну між Заходом і РФ, відмовився відповідати на питання журналіста "Голосу Америки" про те, чи можна звільнити Росію від диктатури Володимира Путіна силовим шляхом. Втім, він все ж підкреслив, що ніколи не візьме до рук зброю

Опозиціонер Яшин сказав, чи готовий звільняти РФ від Путіна зі зброєю в руках

Ілля Яшин

“Я – політик, я використовую у своїй роботі, у своїй діяльності, політичні методи. Я не польовий командир, не генерал, ніколи не брав у руки зброю і не збираюся цього робити. … Хай кожен діє так, як вважає за потрібне”, — сказав він.

Коли журналіст зауважив, що громадяни сьогодні в Росії не можуть виходити на протести, щоб висловити свою думку, Яшин порадив “набратись терпіння” і “зберігати спокій”.

“Зрозуміло, що зараз Росія — на піку придушення громадянської активності. Так було і в інших країнах. Сьогодні люди не можуть виходити, а потім греблю проривають і вулиці заповнюються людьми, і влада змінюється. Давайте наберемось терпіння, давайте, що називається, зберігати спокій і послідовно досягати своїх цілей. Я впевнений, що зміни не за горами”, — заявив колишній політв’язень.

Окрім того, він сказав, що рано чи пізно між Україною та РФ відбудуться переговори. Втім, за його словами, саме Київ повинен вибрати час, коли йти на них.

"Україні треба сідати за стіл переговорів, коли Україна сама вважатиме, що їй треба сідати за стіл переговорів", — сказав Яшин.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Яшин також заявив, що Путін напав на Україну не тому, що він не любить українців, а тому, що Україна захотіла бути незалежною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини