Головна Новини Світ Росія Опубліковано відео, на якому тер'єр, ціною свого собачого життя, врятував від вовка 10-річну дитину
commentss НОВИНИ Всі новини

Опубліковано відео, на якому тер'єр, ціною свого собачого життя, врятував від вовка 10-річну дитину

Ще один приклад собачої відданості

29 грудня 2020, 19:22
Поділіться публікацією:

Маленький тер'єр ціною свого життя врятував від вовка десятирічного хлопчика. У соціальних мережах з'явився відеозапис, який демонструє собачу відданість. Відомо, що подія сталася в селищі Синдор Республіки Комі, у Росії.

Опубліковано відео, на якому тер'єр, ціною свого собачого життя, врятував від вовка 10-річну дитину

Дитина знаходилася одна на вулиці. Помітивши хижака, хлопчик сховався за заметом. Коли голодна тварина  побігла на дитину, невеликий собака породи тер'єр і з гучним гавкотом кинувся в сторону вовка, що полював. Природно, сили були нерівні — хижак схопив собаку і втік геть. А дитина залишилася цілою і неушкодженою, може, трохи заляканою.


Раніше "Коментарі" писали про те, що в Харкові домашній улюбленець намагався підняти з землі нетверезого господаря, який після зайвого випитого вирішив поспати на замерзлому землі. Відео собачих спроб переконати господаря опублікували в одному з місцевих телеграм-каналів. Велика руда собака, схожа на бордоського дога, посидівши біля "батька", спробував зрушити його з місця в сторону будинку. Він смикав його за штанину і намагався волочити, але безрезультатно. В кінці запису видно, що собака нарешті занервував, і помстився п'яниці.

Крім того, порталу стало відомо про те, що в глибинці Росії недавно відкрили пам'ятник героїні російських казок Оленці, яка, згідно з повір'ям, заснувала село Нова Оленівка, яке в майбутньому перетворилося в сучасне місто. Відкриття меморіалу відбулося на День міста, коли відзначалося 250-річчя населеного міста. 2-метровий пам'ятник заввишки у два метри зроблений з металоконструкцій з елементами художньої ковки.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/bazabazon/5516
comments

Обговорення


Новини