Головна Новини Світ Росія «Ось він, "цвіт" нашої несистемної опозиції»: Медведєв раптом заявив про тероризм у РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

«Ось він, "цвіт" нашої несистемної опозиції»: Медведєв раптом заявив про тероризм у РФ

Очевидно, що скандального політика на цю публікацію надихнули ліквідації пропагандистів

4 квітня 2023, 16:50
Поділіться публікацією:

Одіозний заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв "відзначився" новими дивними роздумами про тероризм. Традиційно, не обійшлося без істерики та образ. Але загалом вийшов сумбур, що властиво екс-президенту Росії.

«Ось він, "цвіт" нашої несистемної опозиції»: Медведєв раптом заявив про тероризм у РФ

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Тероризм знову на наших вулицях, у наших містах. Але тепер терором зайнялися ті сили, в яких нещодавно наші закляті західні друзі бачили "честь і совість епохи". Опонентів "авторитарному режиму". Безстрашних лицарів справедливості та боротьби з корупцією. Маски скинуті. Ось він, "колір" нашої несистемної опозиції, — він воює зі своїм народом, він підриває і вбиває. Ці мерзотники не тільки відкрито бажають поразки Росії та загибелі нашої Батьківщини, тепер вони страчують своїх співвітчизників" — зазначив Медведєв, згадуючи про ліквідацію пропагандистів Владлена Татарського, Дарії Дугіної та спектаклі зі стріляниною у Брянській області.

За словами Медведєва, коло історії замкнулося і ті, хто став виконавцем теракту, розповідає, що його використали.

"Це, мабуть, так. Напівдебільному витратному матеріалу, який застосовує наша несистемна опозиція, пощастило вціліти", — написав опальний Медведєв.

Він додав, що не знаходить собі місця через те, що безкарними залишаються ті, хто "фінансував найманих убивць, хто надиктував їм плани". За версією Медведєва, у всьому винна "непримиренна опозиція, яка вже не перший рік воює проти власної країни за активної підтримки Заходу, де про неї знімають пафосні фільми, відзначені ангажованими нагородами". Опальний політик назвав російських опозиціонерів "терористами та вбивцями", які "заклялися темряві та терору разом із вбивцями рідного для них київського нацистського режиму".

Читайте також на порталі "Коментарі" — вбивство пропагандиста Татарського – прокол чи нове чищення: чому Кремль намалював серйозну проблему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини