Головна Новини Світ Росія Оскаженілий росіянин за кордоном напав на популярного актора, який підтримав Україну та покинув РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Оскаженілий росіянин за кордоном напав на популярного актора, який підтримав Україну та покинув РФ

Артура Смольянінова атакував чоловік з Росії

15 липня 2024, 22:15 comments3458
Поділіться публікацією:

Російський актор Артур Смольянінов, відомий за ролями у фільмі "9 рота" та серіалі "Самара", зазнав нападу за кордоном через свою проукраїнську позицію. За повідомленнями російських ЗМІ, дорогою до аеропорту на Смольянінова накинувся невідомий чоловік, який кричав на нього, лаяв нецензурною лексикою, називав зрадником і безпритульним.

Оскаженілий росіянин за кордоном напав на популярного актора, який підтримав Україну та покинув РФ

Артур Смольянінов (фото з відкритих джерел)

Ситуація могла закінчитися бійкою, проте завдяки втручанню друзів Смольянінова конфлікт вдалося залагодити, і чоловіки розійшлися.

Смольянінов відомий своєю підтримкою України з початку повномасштабної війни. За це в Росії його визнали "іноагентом". Актор нерідко спілкується з близькими друзями з України, які розповідають йому про жахіття війни: постійні повітряні тривоги, вимкнення світла, ракетні атаки та багато іншого. Це викликає у ньому ненависть до своїх співвітчизників.

"У мене є близька подруга із західної України. Ми з нею розмовляємо, і вона каже: "Зараз, почекай, мені пише мама – у них знову вимкнули світло". Або пише подруга, яка не може піднятися на 32-й поверх, бо немає електрики. Або вона розповідає, як вона виїжджала з Маріуполя. І я розумію, що до людей з того боку фронту я нічого, окрім ненависті, не відчуваю", – розповідав актор.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомого російського актора засудили до довічного ув'язненняВідомий в Росії кіноактор Кирил Канахін, який знімавсь в  серіалах "Глухар", фільмі "Ніхто не знає про секс-2" та інших фільмах, засуджений  до довічного увʼязнення в  справі про "держзраду". Повідомляють, що 41-річний росіянин, як тільки почалось повномасштабне російське  вторгнення, вступив  до складу "Російського добровольчого корпусу", що  виступає за  Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини