Головна Новини Світ Росія Відомого російського актора засудили до довічного ув'язнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомого російського актора засудили до довічного ув'язнення

Кирил Канахін поки не коментує цей інцидент

26 лютого 2024, 23:20 comments2432
Поділіться публікацією:

Відомий в Росії кіноактор Кирил Канахін, який знімавсь в  серіалах "Глухар", фільмі "Ніхто не знає про секс-2" та інших фільмах, засуджений  до довічного увʼязнення в  справі про "держзраду". Про це інформують російські ЗМІ.

Відомого російського актора засудили до довічного ув'язнення

Кирил Канахін (фото з відкритих джерел)

Повідомляють, що 41-річний росіянин, як тільки почалось повномасштабне російське  вторгнення, вступив  до складу "Російського добровольчого корпусу", що  виступає за  Україну. Такий поступок відомого актора не сподобавсь  кремлівському режиму, при цьому, особливим було  обурення  після того, як виявилось, що Кирил Канахін  знаходивсь серед  учасників  штурму Брянської області. Тоді  було прийняте рішення заочно засудити росіянина до довічного увʼязнення. В тексті вироку  зокрема,  зазначено: 

"Канахін напав на село Любечани у Брянській області у складі РДК 2 березня 2023 року. Він разом з іншими диверсантами потрапив до російського населеного пункту і вбив двох місцевих жителів".

Проте підтвердження  таких фактів в суді не надали. 

Канахін поки не коментує цей заочний  вирок. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російську акторку хочуть посадити на 5 років за "приниження росіян". Зірку з РФ — акторку Яну Троянову, яка є  жорстокою  супротивницею  кривавої путінської  влади та військового вторгнення, яке  господар Кремля   почав на  Україні –  в державі-агресорці Росії   мають задум  оголосити "іноагентом" та  дати тюремний термін.

 Героїні кіносеріалу "Ольга" можлива загроза на  п'ять  років  тюрми  за статтею "Порушення ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". Цього  вимагають громадяни російської  держави-агресорки,  гідність яких ніби "принизила" акторка.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини