Головна Новини Світ Росія Отруїли російського пропагандиста, який закликав спалювати та топити українських дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Отруїли російського пропагандиста, який закликав спалювати та топити українських дітей

Російський пропагандист Антон Красовський отруївся та перебуває у лікарні.

25 грудня 2023, 12:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній директор пропагандитського телеканалу Russia Today Антон Кузнєцов-Красовський потрапив до лікарні через отруєння. Раніше кремлівський пропагандист закликав до вбивства українських дітей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Kyiv Post.

Отруїли російського пропагандиста, який закликав спалювати та топити українських дітей

Російський пропагандист Антон Красовський. Фото з відкритих джерел

У Telegram-каналі Антона Кузнєцов-Красовського з’явилась новина про його отруєння.

"На початку тижня різко скрутило живіт, почало нудити, потім знепритомнів. Відвезли в клініку. Поступово приходжу до тями", — пише російський пропагандист Красовський.

Однак Kyiv Post з посиланням на джерела в українській розвідці зазначили, що стан Антона Красовського "продовжує погіршуватися". Крім того повідомлення в соціальних мережах за даними розвідки ймовірно, писав вже не російський пропагандист.

Нагадаємо, що Антон Красовський у жовтні 2022 року закликав до геноциду українських дітей через їх антиросійські погляди. Росіянин закликав "топити цих дітей", а також спалювати їх у "смерекових хатах".

Після таких заяв російський пропагандист втратив посаду директор телеканалу Russia Today. Згодом пропагандист пояснив, що його "понесло" у своєму виступі і він просто "не побачив цієї межі".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Узбекистані різко відреагували на заяви російських пропагандистів про окупацію країни. 

Також "Коментарі" писали про пропагандистку Маргариту Симоньян, яка цинічно дякує президенту Росії Володимиру Путіну за людяність у війні в Україні. Крім того, пропагандистка почала виправдовувати російського диктатора, який напав на Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кирило

25 грудня 2023, 16:37

А втопити - не пробували?


Новини