Головна Новини Світ Росія Палив верблюдів з Шойгу: ексдепутатка РФ розповіла про дивні шаманські обряди Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Палив верблюдів з Шойгу: ексдепутатка РФ розповіла про дивні шаманські обряди Путіна

Максакова розповіла, що Путін дуже боїться якутського шамана Олександра Габишева

7 травня 2023, 21:45
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін дуже вірує в ефективність обрядів, які здійснюють шамани. Одного з них він дуже побоюється,  саме з цієї причини  відправив його у психлікарню. Про це  повідомила   колишня депутатка російської Держдуми, що вже 7 років мешкає в Україні, оперна співачка Марія Максакова.

Палив верблюдів з Шойгу: ексдепутатка РФ  розповіла про дивні шаманські обряди Путіна

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Як  розказала  зірка ведучому  програми "Аргумент",  російський президент дуже  боїться  шамана з Якутії  Олександра Габишева, що пішов пішки до російської столиці, аби "вигнати демонів Путіна до пекла".

"Йшов Габишев доволі довго, у нього було багато однодумців. Він сказав, що у будь-якому випадку дійде. Але до нього застосували методи каральної психіатрії, його закрили, йому не дають наблизитися до Кремля", — стверджує  Марія Максакова.

Колишня депутатка говорить, що господар Кремля  тяжіє до магічного мислення, з цієї причини йому  страшно, коли він  має справу  з всім надприродним. Крім цього, Путін часто  виступає учасником  різних шаманських обрядів.

"Судячи з численних повідомлень, вони проводили шаманські обряди на "Горбатій горі" з Шойгу в однакових костюмчиках. Там, кажуть, навіть спалили кілька верблюдів, щоб Путін не втратив залишки свого здоров'я. Я припускаю, що набагато більше у цьому допомогли, на жаль, ізраїльські фахівці, лікарі, які підтримують деяку подобу життя у його старезному тільці", — сказала ексдепутатка Держдуми.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  у Мережі глузують з Путіна, який потрапив у словесний конфуз. Кремлівський глава Володимир Путін був у курйозній ситуації  під час зустрічі з працівниками сфери, які займаються безпілотними  авіаційними  системами. Очільнику РФ було непросто  формулювати думки, тому він часто використовував вживані  без кінця ним слова, як от   "зрозуміло", "незрозуміло" і "розуміння". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

енге

8 травня 2023, 01:41

Развратные девушки твоего города хотят горячего секса и готовы на многое. Все анонимно и конфиденциально, никаких денег и отношений, регистрация бесплатная ---- https://urlis.net/club


Новини