Головна Новини Світ Росія Паніка в мерії Москви. Чиновники беруть відпустку та тікають за кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Паніка в мерії Москви. Чиновники беруть відпустку та тікають за кордон

Російські урядовці такають від мобілізації.

28 жовтня 2022, 15:15 comments1923
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Інформація про загибель мобілізованого колеги призвела до того, що близько 30% чоловіків мерії Москви вирішила покинути Росію. Про це пишуть російські ЗМІ з посиланням на місцевих чиновників. За їх свідченнями втікають працівники місцевого самоврядування так і органів державної влади

Паніка в мерії Москви. Чиновники беруть відпустку та тікають за кордон

Пуста мерія Москви після втечі чиновників. Фото з відкритих джерел

Наразі мерії столиці Росії не дуже добре працює, адже за опитуванням журналістів видання "Верстка" значна частина урядовців просто виїхала в іншу країну.

Після смерті мобілізованого 28-річного Олексія Мартинова, який працював начальником одного з відділів російської установи, третина чоловіків перестала виходити на роботу та виїхала з РФ. Мартинов був мобілізований 23 вересня і вже через кілька тижнів загинув в так званій "спецоперації".

"Верстка" пише, що чиновники йдуть у відпустку, але після її закінчення вже не повертаються на роботу.

"Біжать так, що тільки п’яти видно. Це просто смішно: речі залишають на роботі, навіть кухоль не помиють", – розповів Верстці один з анонімних інформаторів.

Окрім того, один з росіян зізнається, що після оголошення президентом Росії мобілізації його віра в Путіна похитнулась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін призначив торговця кокаїном одним з членів Громадської палати. Ця організація моніторить роботу уряду Росії та інших державних структур.

Також "Коментарі" писали про думку російського дисидента, який стверджує, що після повалу режиму Путіна в РФ буде велика війна, яка зальє все кров'ю. За його словами всі будуть рівні у боротьбі за крісно російського президента, тому почнуть воюювати один проти одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://verstka.media/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

28 жовтня 2022, 15:55

Прикольно, а нашим корумпованим нічого не загрожувало, в них бронь або відкупились. Та і не залишать вони добровільно вигідні центри корупційних діянь. До того ж на Росії не такий суворий режим концтабору з гауляйтерами на кордоні.


Новини