Головна Новини Світ Росія Росія призначила торговця кокаїном правозахисником в Громадській палаті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія призначила торговця кокаїном правозахисником в Громадській палаті

Путін включив в склад Громадської палати Росії пілота Костянтина Ярошенка.

28 жовтня 2022, 13:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про призначення Костянтина Ярошенка членом російської громадської палати. Про це повідомляє український військовий кореспондент Андрій Цаплієнко посилаючись на відповідний документ, що з’явився на урядовому сайті Російської Федерації.

Росія призначила торговця кокаїном правозахисником в Громадській палаті

Костянтин Ярошенко. Фото з відкритих джерел

Костянтина Ярошенка було заарештовано у 2010 році в рамках операції Relentless. Тоді Костянтина Ярошенка прилетів як пілот літака в Ліберію для підписання нового контракту. Через 10 днів спецслужби африканської країни арештували його, а за кілька тижнів передали в США, де він відбував своє ув’язнення. Слідство виявило, що Ярошенко мав перевести велику партію кокаїну з Ліберії.

Окрім того, ліберійські спецслужби встановили мережу наркоторговців, яка мала вивести з країни кілька партій кокаїну вагою близько 4 тонн на загальну вартість понад 100 млн доларів.

У квітні 2022 року був здійснений обмін між США та Росією. Американська сторона отримала свого студента Тревора Ріда, а РФ відповідно Костянтина Ярошенка. Тепер російський льотчик буде слідкувати за роботою влади в Громадській палаті.

Фото указу Путіна можна переглянути нижче:

Росія призначила торговця кокаїном правозахисником в Громадській палаті - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія планує провести ядерні навчання. Про це влада РФ повідомила США в офіційному повідомлені.

Також "Коментарі" писали про те, що США скоротило термін постачання ядерної тактичної зброї в Європу. Першочергово була затверджена дата на початку весни 2023 року, але через постійний тиск Путіна НАТО прискорило процес. Тепер бомби мають буди доставленні до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини