Головна Новини Світ Росія Параноя бункерного діда вийшла на новий рівень: які заходи безпеки використовує
commentss НОВИНИ Всі новини

Параноя бункерного діда вийшла на новий рівень: які заходи безпеки використовує

Кремлівський диктатор Володимир Путін насправді боїться за своє життя, сказала в ефірі 24 каналу голова благодійного фонду "Русь сидящая" Ольга Романова

6 червня 2024, 20:51 comments1256
Поділіться публікацією:

Як відзначила Ольга Романова, кремлівський диктатор Володимир Путін надзвичайно боїться за своє життя, бо його ненавидять мільйони людей. За її словами, бункерний дід, дійсно, носить бронежилет. Зокрема, в ньому він був на параді 9 травня. Як каже експерт, його рухи виглядали незграбно, а на животі не було видно складок на одязі. При цьому Романова відзначила, що в цьому випадку найголовніше "цілиться в голову", тому потрібен "вправний снайпер" або ракета.

Параноя бункерного діда вийшла на новий рівень: які заходи безпеки використовує

Володимир Путін

При цьому вона підкреслила, що інші світові лідери на самітах "Великої сімки" чи "Великої двадцятки" почувають себе вільно, спокійно пересуваються, можуть навіть поплескати один одного по плечу, але не Путін. Насправді, каже Романова, кремлівський диктатор заслужив таку долю — постійно носити бронежилет і боятися за своє життя. Уявити підрив його кортежу або снайпера, що цілив би тільки в нього, досить складно.

Вона також зазначила, що Путін страждає на параною. Його охоронці розуміють, що страх Путіна забезпечує їм більше обов'язків, відповідно, більше погонів та грошей.

Щодо посилення охорони Путіна, Романова зазначила, що ходять чутки про те, що він почав возити із собою куленепробивне скло на різні зустрічі та виступи. При цьому вона додала, що бункерному діду дедалі більше посилюють охорону, але навіть складно уявити, як це буде виглядати. З ним уже літають персональні кухарі, спеціальна група перевіряє всю їжу перед тим, як він її з'їсть. Він навіть не п'є воду зі стаканів на міжнародних нарадах. У нього є валізка, бронежилет, окремі машини та кортежі, ніколи не знаєш, у якій з них він знаходиться, сказала Романова.

Втім, за її словами, всі ці заходи безпеки не є випадковими, адже Путіна ненавидить увесь світ. Якби його не охороняли, якийсь снайпер давно б усе це зупинив, додала експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, якою смертю може померти Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини