Головна Новини Світ Росія Патрушев точно не пробачить своє звільнення: що чекає на Путіна та Росію
commentss НОВИНИ Всі новини

Патрушев точно не пробачить своє звільнення: що чекає на Путіна та Росію

Микола Патрушев, якого звільнили із посади голови Радбезу і призначили в помічники кремлівському диктатору, точно не пробачить свого звільнення Володимиру Путіну, сказав в ефірі 24 каналу Микола Давидюк

15 травня 2024, 20:50 comments3968
Поділіться публікацією:

Росію очікують неприємні події, вважає політолог Микола Давидюк. За його словами, Микола Патрушев, якого звільнили із посади голови Радбезу і призначили в помічники кремлівського диктатора Володимира Путіна, точно не пробачить йому такого приниження.

Патрушев точно не пробачить своє звільнення: що чекає на Путіна та Росію

Микола Патрушев

При цьому, політолог вважає, що російський диктатор вирішив звільнити Патрушева із посади голови Радбезу через банальний страх. Путін, на думку Давидюка, просто побоявся, що той зосередить в своїх руках набагато більше влади, аніж інші російські політики.

"Патрушев точно не з тих, хто пробачить таке звільнення",
- відзначив Давидюк і додав, що саме тому можна стверджувати, що у кремлівського диктатора не все так добре, як він намагається демонструвати.

При цьому політолог прогнозує, що так звані пригноблені Росією народи побачать, що у кремлівського диктатора все погано, що він стає слабким і точно захочуть боротися за отримання своєї незалежності.

"Війна в них буде до кінця і не тільки з Україною",
- заявив Давидюк.

Окрім того, експерт звернув уваг на те, що кремлівський диктатор зібрався із візитом в Китай. За його словами, попри заяви російської пропаганди про те, що у РФ все добре, і вона готова воювати ще довго, насправді це не так. Про це якраз і свідчить візит Путіна в Пекін, вважає Давидюк.

На думку експерта, там російський диктатор буде обговорювати з Сі Цзиньпіном план так званого перемиря з Україною. Цей план Путіна за його задумкою, повинен стати такої собі альтернативою "формулі миру" президента Володимира Зеленського, яку мають обговорити у Швейцарії на Глобальному саміті миру.

Як прогнозує Давидюк, Путін планує зробити ставку на не публічні переговори за підтримки Китаю.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що в РФ заявили, що Китай відмовився від участі у Глобальному саміті миру і зайняв у цьому питанні "мудру позицію".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 травня 2024, 20:43

Так, так! В них все загниває, лишилось кілька сотен ракет. І як закінчаться, так і одразу. Та й ударний кулак в них не достатній. І негаразди в управлінні. Скоро заколоти імені Порошенка почнуться. Нема про що турбуватись. Ось ось і посиплеться. Нам головне про поп-корн треба думати. І кишені для репарацій готувати. Нарешті, за 33 роки маємо Ыкспертыв, які знають як там. Єдиний, малеееенький сумнів: а чому вони жодного разу за 33 роки не знали як тут, і досі не знають що далі? Програли бо не змінювались!


Новини