Головна Новини Світ Росія Патрушев заявив, що США створили ІДІЛ та пояснив, як вони разом з Україною організували теракт
commentss НОВИНИ Всі новини

Патрушев заявив, що США створили ІДІЛ та пояснив, як вони разом з Україною організували теракт

Секретар Ради безпеки країни-агресора Росії Микола Патрушев заявив, що сліди теракту у концертній залі Crocus City Hall нібито ведуть до українських спецслужб

3 квітня 2024, 13:47
Поділіться публікацією:

Як заявив Микола Патрушев, Росії нібито "намагаються нав'язати", що терористичний акт було здійснено не "київським режимом", а прихильниками радикальної ісламської ідеології, можливо, членами афганської філії ІДІЛ.

Патрушев заявив, що США створили ІДІЛ та пояснив, як вони разом з Україною організували теракт

Микола Патрушев

"Однак набагато важливіше оперативно встановити, хто є замовником та спонсором цього жахливого злочину. Його сліди ведуть до українських спецслужб"
, — заявив Патрушев.

При цьому він знову ніс нісенітницю про те, що Київ є не самостійним у своїх рішеннях і ним "повністю керує" Вашингтон.

"Всім добре відомо, що київський режим не є самостійним і повністю контролюється США. Необхідно також враховувати, що ІДІЛ, Аль-Каїду та інші терористичні організації створив Вашингтон"
, — сказав секретар Ради безпеки країни-агресора.

За його словами, злочинців, які вчинили масове вбивство, а також їхніх посібників заарештували при спробі прориву до державного кордону Росії. За його словами, з українського боку для них нібито готувалось вікно для переходу.

Він також заявив, що 7 березня спочатку американське та англійське посольства опублікували попередження для своїх громадян про небезпеку здійснення теракту в Москві наступних 48 годин.

"Саме того дня, як повідомили свідки, виконавці теракту відвідували Crocus City Hall для оцінки ситуації на місці"
, — зазначив секретар Ради безпеки.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що у Росії всіма силами намагаються "прив'язати" Україну до теракту в "Крокусі", хоча відповідальність за нього взяли радикальні ісламісти. При цьому кремлівський диктатор Володимир Путін вважає терористів просто виконавцями та обіцяє знайти "справжніх замовників" теракту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини