Головна Новини Світ Росія Путін знову прокоментував теракт у Крокусі. Дав обіцянку росіянам
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін знову прокоментував теракт у Крокусі. Дав обіцянку росіянам

Російський диктатор Володимир Путін вкотре прокоментував теракт у "Крокус Сіті Холі". При цьому він пообіцяв встановити всіх замовників злочину

2 квітня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін на колегії МВС заявив, що важливо встановити всі ланки ланцюжка теракту у підмосковному концертному залі "Крокус Сіті Хол".

Путін знову прокоментував теракт у Крокусі. Дав обіцянку росіянам

Володимир Путін

За його словами, зараз нібито триває розслідування теракту. При цьому кремлівський диктатор стверджує, що Росія дістанеться до замовників. Він заявив, що нібито у злочинному середовищі немає надійної агентури, і за гроші вони зроблять все.

"Нам важливо встановити не лише безпосередніх виконавців, а й усі ланки ланцюжка, кінцевих злочинних бенефіціарів цього злочину"
, — заявив кремлівський диктатор.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 22 березня у "Крокус Сіті Холі" стався теракт, з великою кількістю загиблих та постраждалих. Відповідальність за нього взяли радикальні ісламісти. Втім, у країні-агресорі все ж таки вирішили зробити винною в усьому Україну, щоб мати можливість посилити мобілізацію та відправляти більше росіян на фронт. Крім того, таким нехитрим чином країна-агресор хоче виправдати свої злочини, які вона творить в Україні.

Таким чином, у Раді безпеки РФ та ФСБ заявили про те, що Україна безпосередньо причетна до теракту в "Крокус Сіті Холі". У ФСБ за підсумками "допиту" підозрюваних у теракті навіть оприлюднили таку собі версію про те, що терористи після злочину збиралися їхати до Києва за грошима. Російські правоохоронці навіть перевіряють версію про причетність українських спецслужб до "фінансування тероризму".

При цьому, як це дивно не звучить, більшість росіян вірять у те, що теракт у Крокусі організувала Україна. Більше того, майже переважна більшість росіян вважають, що Путін у цьому питанні є "надійним джерелом інформації".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини