Головна Новини Світ Росія Переговори Путіна і Байдена: Кремль не очікує прориву після розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори Путіна і Байдена: Кремль не очікує прориву після розмови

Прес-секретар лідера Росії Пєсков заявив, що це робоча розмова просто в непростий період

7 грудня 2021, 13:50
Поділіться публікацією:

Кремль заявив, що не очікує прориву у вівторок, 7 грудня, на віртуальних переговорах між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом США Джо Байденом щодо України, але закликав людей зберігати спокій, незважаючи на зростання напруженості. Про це повідомляє Reuters.

Переговори Путіна і Байдена: Кремль не очікує прориву після розмови

На екрані зображено прапор із російським гербом - Reuters

Очікується, що Байден і Путін проведуть відеоконференцію приблизно о 15:00 за Гринвічем на тлі побоювань Заходу щодо нарощування російських військ поблизу України. Байден планує попередити Путіна про серйозні економічні наслідки, якщо Росія вторгнеться, заявили представники США в понеділок, 6 грудня.

Росія заперечує плани нападу на Україну.

Прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков заявив журналістам у вівторок, 7 грудня, що Москва шкодує про те, що назвала передбачуваною тенденцією Білого дому вдаватися до санкцій, але сказав, що Путін готовий вислухати занепокоєння Байдена і що лідер Кремля хоче висловити своє.

"Від цієї розмови не варто очікувати проривів. Це робоча розмова в дуже складний період. Ескалація напруженості в Європі зашкалює, вона надзвичайна, і це вимагає особистої дискусії на найвищому рівні", — сказав Пєсков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", президент США Джо Байден і президент Росії Володимир Путін проведуть відеодзвінок у вівторок, 7 грудня. Лідери двох країн планують обговорити напружену ситуацію в Україні. Як заявила речниця Білого дому Джен Псакі, інші теми будуть включати "стратегічну стабільність, кібернетичні та регіональні проблеми". Вони також обговорюватимуть двосторонні зв'язки та реалізацію домовленостей, досягнутих на їхньому саміті у Женеві у червні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини