Головна Новини Світ Росія Переговори триватимуть: Росія наполягає на продовженні діалогу з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори триватимуть: Росія наполягає на продовженні діалогу з Байденом

Президент Росії Путін планує продовжити обговорення ситуації щодо України

8 грудня 2021, 17:46
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін заявив у середу, 8 грудня, що Росія протягом тижня надішле Вашингтону пропозиції щодо продовження переговорів з президентом США Джо Байденом щодо України. Про це повідомляє Reuters.

Переговори триватимуть: Росія наполягає на продовженні діалогу з Байденом

Президент Росії Володимир Путін - фото з відкритих джерел

Путін сказав журналістам, що переговори пройшли відкрито і конструктивно, але головне, на думку президента Росії, щоб завжди була можливість продовжити діалог. При цььому Путін назвав "провокаційними" припущення про те, що Росія планує атакувати Україну.

Як повідомляли раніше "Коментарі", очільник Сполучених Штатів Америки Джо Байден мав сьогодні спілкування через захищений відеодзвінок зі своїм російським колегою Володимиром Путіним. Під час розмови американський президент наголосив на рішучих економічних та інших заходах в разі можливої військової агресії на територію  нашої країни. 

За оприлюдненою інформацією, американський лідер розповів про стурбованість США  і спільних союзників з європейської спільноти щодо російської ескалації сили біля кордону з Україною і зазначив, що вони не будуть стояти осторонь при можливому здійсненні військової агресії і нададуть відповідь, застосовуючи рішучі  економічні  та інші заходи.

Президент Росії Володимир Путін висловив своєму американському колезі Джо Байдену думку, що це НАТО робить "небезпечні спроби", коли намагається взяти українські території під контроль. Офіційний ресурс президента Росії повідомляє, що головною темою у розмові двох лідерів стала тема внутрішньоукраїнської кризи, а також відсутність прогресу у виконанні Мінських домовленостей, які Москва називає основою настання миру в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини