Головна Новини Світ Росія Переговори з Україною Путін сприймає, як капітуляцію: з ким готовий говорити про припинення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Переговори з Україною Путін сприймає, як капітуляцію: з ким готовий говорити про припинення війни

Кремлівський диктатор Путін готовий йти на переговори про мир, але не з Україною

13 серпня 2024, 11:33 comments3796
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін тему переговорів з Україною сприймає як перший крок до його особистої капітуляції, вважає політолог Володимир Горбач. Саме тому, на його думку, Путін в цьому питанні "буде упиратися до останнього".

Переговори з Україною Путін сприймає, як капітуляцію: з ким готовий говорити про припинення війни

Володимир Путін

Втім, як каже політолог, Путін зовсім не проти переговорів про Україну без України, з будь-ким, бажано для нього, з США, але може й з Китаєм.

"Бо це для нього перемога, а не капітуляція. Війна — це засіб. Переговори про новий світовий порядок — ціль. Недосяжна поки що для нього ціль. Тому й нервує", — вважає Горбач.

На його думку, саме ця персональна ціль Путіна і не дозволить РФ вчасно чи взагалі зійти з погибельного для неї шляху.

"Так що ті, хто не вірить в руйнування Росії, помиляються. Гарантом цього процесу є упоротість самого Путіна", — відзначив політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після початку успішної кампанії ЗСУ у Курській області диктатор Путін відкинув будь-яку можливість проведення переговорів з Україною. Є думка, що Путін чи його наступники будуть вести реальні перемовини тільки коли: або отримає дуже боляче по зубах і ситуація для неї буде дуже небезпечною, або коли потенціал ЗС РФ виснажиться настільки, що продовжувати далі війну для Росії буде неможливо, або коли внутрішня стабільність режиму дасть тріщину — економічну, соціальну, політичну, або коли співпадають 2 або 3 з цих або.

При цьому вторгнення у Курську область вивело Путіна з себе і його система доволі погано відреагувала на “чорного лебедя”, а Захід не побоявся і навіть схвали ескалацію, чого він теж не чекав. Саме тому Путін в вимушений робити різні істеричні заяви.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини