Головна Новини Світ Росія Перепочинку не буде і кращих умов також: Небензя звернувся до України з цинічною вимогою
commentss НОВИНИ Всі новини

Перепочинку не буде і кращих умов також: Небензя звернувся до України з цинічною вимогою

Небензя стверджує, що кращих умов, ніж висунутий Путін, Україна не отримає

25 липня 2024, 18:55 comments5986
Поділіться публікацією:

Постпред терористичної Росії в Раді безпеки ООН у властивій йому хамській манері заявив, що Україна не отримає перепочинку на полі бою. За його словами, саме тому їй слід поквапитися з переговорами, оскільки вона не отримає нічого кращого за умови, які висунув кремлівський диктатор Володимир Путін.

Перепочинку не буде і кращих умов також: Небензя звернувся до України з цинічною вимогою

Василь Небензя

Небензя зазначив, що раніше Київ озвучив готовність до переговорів. За його словами, ця позиція повністю відповідає інтересам РФ, для якої є "найбыльш бажаним дипломатичний метод вирішення конфлікту".

За його словами, терористична Росія "ніколи не відмовлялася від переговорів, їх при нацькуванні своїх західних спонсорів відкидали Зеленський і його кліка".

У зв'язку з цим Небензя закликав Україну поквапитися із переговорами. За його словами, Київ має враховувати, що Збройні сили РФ не дадуть українській армії перепочинку на полі бою. Краще за умови, запропоновані Путіним, Києву не вдасться отримати, цинічно заявив російський дипломат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що перед Самітом світу у Швейцарії Путін оголосив свої умови миру в Україні. Зокрема, він вимагає, щоб українські військові вийшли з Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей. При цьому Україна має відмовитись від членства в НАТО. Лише після цих кроків РФ готова розпочати переговори.

Після цього Путін заявив, що має обговорюватися нейтральний, позаблоковий, без'ядерний статус України, її демілітаризація та денацифікація . Також Путін заявив, що в Україні мають бути забезпечені "права, свободи, а також інтереси" російськомовних громадян. Плюс до цього диктатор хоче визнання "територіальних реалій".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини