Головна Новини Світ Росія Перетворилася на мумію: у Москві знайшли тіло відомої режисерки тільки через рік після її смерті
commentss НОВИНИ Всі новини

Перетворилася на мумію: у Москві знайшли тіло відомої режисерки тільки через рік після її смерті

Світлана Джимбінова давно зникла з поля зору

8 серпня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Знаного режисера і театрального постановника  Світлану Джимбінову з РФ  було знайдено  без ознак життя  в її  помешканні, інформують російські ЗМІ.  Джимбіновій   було 83  роки.

Перетворилася на мумію:  у Москві знайшли тіло відомої режисерки тільки через рік після її смерті

Світлана Джимбінова (фото з відкритих джерел)

Як  інформує джерело, потривожені сусіди  зателефонували до  поліції, бо вже багато часу  не бачили  свою сусідку, а на їх дзвінки ніхто не реагував. Поліцейські зламали двері квартири режисерки, де  побачили  труп, що вже був схожий на мумію.

Тіло  режисерки  направили  судмедекспертам, аби ті  встановили  причину смерті. За попередньою інформацією  Джимбінова померла в січні минулого року.

Ще   перевіряється версія, що смерть режисерки  була ще раніше, три роки тому назад, в  2020 році -  саме в той час  одинока  пенсіонерка,  з якихось причин почала не сплачувати комунальні послуги. Борги  кожного місяця  знімали з її пенсійного рахунку.

Як відомо, Світлана Джимбінова  раніше працювала  постановником вистав у відомому  театрі ім. Євгенія Вахтангова. Ще   росіянка, як режисер, підготувала три телеспектаклі — "Попелюшка", "Кіт у чоботях" та  "Про Івана-не-велетня".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла відома російська акторкаВ Російській Федерації  померла  ще одна знаменитість — російська  актриса Ірина Мірошниченко. Вона пішла з життя у відділенні  реанімації, їй було  82  роки. Мірошниченко  пішла з життя, не прийшовши до  свідомості.  В медичний заклад її  привезли вже з  ускладненою формою грипу. 

Попередня причина смерті зірки, як стверджують в  російських ЗМІ, поліорганна недостатність, що з’явилась  з причини септичного шоку. Якщо обійтись без медичних термінів,  то важка інфекція призвела до  наскільки серйозних ускладнень, що артеріальний тиск в артистки  критично знизивсь, а деякі тканини в її організмі зовсім  не пропускали кисень.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини