Головна Новини Світ Росія Перетворилася на вдову: забута Кабаєва з'явилася на людях у "чорному вигляді" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перетворилася на вдову: забута Кабаєва з'явилася на людях у "чорному вигляді" (ФОТО)

Ймовірна, колишня пасія Путіна з'явилася на публіці повністю в чорному костюмі

14 квітня 2024, 23:20 comments3566
Поділіться публікацією:

Знана  спортсменка з РФ Аліна Кабаєва, яку називають коханкою господаря Кремля  Володимира Путіна, з'явилась на публіці.

Перетворилася на вдову: забута Кабаєва з'явилася на людях у "чорному вигляді" (ФОТО)

Аліна Кабаєва (фото з відкритих джерел)

40-річна  спортсменка  була  на турнірі  Міжнародної асоціації "Небесна грація". Вона надала невелику надію українцям, коли з’явилась на  публіці одягнута у все  чорне. Кабаєва одягнула  строгий чорний брючний костюм, а ще доповнила його чорною  стрічкою  у волоссі. Свій "траурний" образ пасія президента  доповнила чорним човниками на високих підборах.

Фотографію  екс-спортсменка оприлюднила на  власній сторінці в Instagram.

Користувачі  мережі тут же допустили, що сталась довгоочікувана подія і Кабаєва  тепер вдова.

Перетворилася на вдову: забута Кабаєва з'явилася на людях у ”чорному вигляді” (ФОТО) - фото 2

Перетворилася на вдову: забута Кабаєва з'явилася на людях у ”чорному вигляді” (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росЗМІ показали забуту КабаєвуЯк подейкують,  коханка  господаря Кремля, що хоче  загарбати всю Україну, Аліна Кабаєва з'явилась на світському заході. 

Як інформують російські пропагандистські видання, колишня спортсменка з'явилась на публіці в Мінську, де проходив  один  з конкурсів   художньої гімнастики. Вона, прибула сюди не сама, її супроводжував чоловік і її старий друг  Дмитро  Губернієв. Як стверджують пропагандисти, Кабаєву було  важко  впізнати. На опублікованій  фотографії  Аліна  дійсно  не схожа на себе. В соцмережах  зазначають, що  так  змінена  Кабаєва могла  відчутно схуднути або ж  побувала під ножем  пластичного хірурга.

Також "Коментарі" писали про те, що Путін під час зустрічі отримав чортів від давньої коханкиСпортсменка Аліна Кабаєва, подейкують, влаштувала  цілий скандал господарю Кремля  Путіну, прореагувавши на чутки  про його новий роман. Їх скандальна зустріч була  на  минулому  тижні. При цьому,  Кабаєву вже довгий час  називають  коханкою російського президента  і говорять, що двоє її синів  гімнастка народила від  диктатора. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини