Головна Новини Світ Росія Перша реакція Росії на візит Зеленського до Польщі: поганий знак
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша реакція Росії на візит Зеленського до Польщі: поганий знак

Російський депутат назвав "поганим знаком" приїзд Володимира Зеленського до Польщі.

5 квітня 2023, 17:55 comments12140
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський перебуває з візитом до Польщі. На цю подію відреагував депутат Держдуми від окупованого Криму Міхаіл Шеремет, вказавши, що тепер ця країна перетвориться на осередки націоналістів та найманців. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Перша реакція Росії на візит Зеленського до Польщі: поганий знак

Володимир Зеленський та Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

На візит президента України до Польщі відреагували російські політики. Представник російської Думи від окупованого Криму Міхаіл Шеремет погрожує Польщі "поганим знаком".

"У Польщу Зеленський поїхав за гарантіями, але для Польщі це дуже поганий знак. Це ще одне підтвердження, що Польщі у Вашингтоні відведено долю другого фронту", — каже російський політик.

На думку представника від окупованого Криму в Польщі створиться осередок націоналістів.

"Саме тут найближчим часом будуть діяти націоналістичні формування і найманці", — повторив пропагандистські вислови про націоналістів Шеремет.

Володимир Зеленський прибув до Польщі 5 квітня і вже встиг зустрітись з президентом Анджеєм Дудою. Лідер Польщі нагородив Зеленського орденом Білого Орла – це найвища відзнака країни.

"Сьогодні ви є зразковим лідером, який непохитно відстоює права людини. Сьогодні ваша позиція значною мірою рятує Європу від потопу російського імперіалізму", – сказав президент Анджей Дуда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що депутат Думи РФ подав законопроєкт, який має на меті визнати фемінізм екстремістським рухом у Росії та заборонити його. Як аргумент росіянин наводить, що феміністичні рухи не підтримують російської позиції щодо війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії долар втратив статус найпопулярнішої валюти. Згідно з дослідженнями, тепер найпопулярнішою валютою РФ став китайський юань, який тримає лідерство ще з лютого, а у березні його ще більше закріпив.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини