Головна Новини Світ Росія У Росії знайшли нового ворога: неочікуваний варіант
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії знайшли нового ворога: неочікуваний варіант

Депутат від партії "Єдіная Россія" створив законопроєкт, який має на меті визнати фемінізм екстремістським рухом у Росії та заборонити його.

5 квітня 2023, 16:35 comments2572
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські політики постійно шукають та вказують на ворогів. У риториці Кремля переважно це західні країни, які виступають проти планів Путіна захопити Україну. Проте цього разу росіяни вказали неочікуваного ворога – феміністок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Росії знайшли нового ворога: неочікуваний варіант

Депутат РФ Олег Матвєйчев. Фото з відкритих джерел

Представник російської Думи від партії "Єдіная Россія" Олег Матвєйчев запропонував законопроєкт, який офіційно визнає жінок з феміністичними поглядами представниками ворожої та екстремістської ідеології. За його словами усі феміністичні рухи у РФ висловились проти війни в Україні.

"Феміністки на Заході всі проти Путіна, проти Росії та за війну. Феміністки в Україні взагалі заявили, що справжній фемінізм у тому, щоб жінки служили разом із чоловіками, воюючи проти росіян", — говорить російський політик.

Олег Матвєйчев стверджує, що феміністки це агентура західних країн, яка руйнує традиційні цінності у РФ.

"Наші феміністки є просто агентурою Заходу. Вони займаються руйнуванням традиційних цінностей, їхня діяльність суперечить указу президента про підтримку традиційних цінностей. Вони виступають за розлучення, за бездітність, за аборти. Діють проти демографічної політики Російської Федерації", — вважає Матвєйчев.

Наразі законопроєкт перебуває на розгляді у комісії з розслідування іноземного втручання. Якщо оцінка буде позитивна, то він потрапить у Думу РФ на голосування.

Депутат від партії "Єдіная Россія" Олег Матвєйчев не вперше висловлює дивні заяви. На початку вторгнення Росії в Україну він заявив, якщо Росія переможе, то США мають відмовитись від Аляски.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Шольц потрапляє у центр скандалу через серйозне шахрайство.

Також "Коментарі" писали про Казахстан, який повідомив, чи арештує Путіна, коли президент Росії прибуде в їх країну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://daily.afisha.ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

для дырявого николайчика - коли

5 квітня 2023, 16:23

чепушило, иди мой очко, сегодня у тебя подработка у хозяев - сегодня зе сосет у ляхов и ты туда же.

Николай

5 квітня 2023, 15:59

Слава Украине !!!! Я много думаю о попах ((( МП))) всех попов точно посчитать и предложить обмен ... Я также хочу знать о параде На 9 Мая ??? Какя идёт подготовка (московии) к этому параду !!!


Новини