Головна Новини Світ Росія "Першими постраждають": Росія лякає сусідню країну через НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

"Першими постраждають": Росія лякає сусідню країну через НАТО

Раніше російський диктатор Володимир Путін погрожував Фінляндії через вступ країни до НАТО.

28 грудня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

Режим Кремля  продовжує свою риторику залякувань стосовно  Фінляндії, що долучилась до  спільноти  в Північноатлантичному  Альянсі. За словами  постійного представника  РФ при міжнародних організаціях у Відні Михайла  Ульянова, в разі  початку конфронтації з  Альянсом,  Фінляндія може постраждати першою.

  "Першими постраждають": Росія лякає сусідню країну через НАТО

Михайло Ульянов (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляють видання РФ.

Ці "жахачки"  високопоставлений представник  російської дипломатії аргументує, зокрема,  сусідством цієї країни, кордон якої поруч з РФ.

Відповідаючи на запитання, російського пропагандистського видання "РИА Новости" він висловививсь, що  приєднання  в  цьому році до членів  НАТО перетворює   Фінляндію, що десятиліттями зберігала нейтральний статус, на ворожу до  РФ  країну.

"Вони жили спокійно і мирно і раптом опинилися між Росією і НАТО як член цього Альянсу. Але оскільки вони наші сусіди, якщо, не дай Бог, буде якась ескалація, вони першими постраждають", — завершив російський дипломат.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що РФ залякує союзника України "погіршенням відносин". Через поставки в США ракет для ЗРК Patriot Росія погрожує Японії "погіршенням двосторонніх відносин".  У середу офіційна представниця МЗС Росії Марія Захарова заявила, що рішення країни щодо надання США ракет для систем Patriot матимуть "серйозні наслідки" для російсько-японських відносин. 

У матеріалі йдеться, що відносини між Москвою та Токіо, що до цього були складними, значно погіршилися після повномасштабного вторгнення Росії в Україну у лютому 2022 року. Адже Японія приєдналася до західних союзників під час запровадження масштабних економічних санкцій проти Кремля.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини