Головна Новини Світ Росія Пєсков лякає росіян українським спецслужбами: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков лякає росіян українським спецслужбами: що відомо

Пєсков згадав, що Україна вже нібито пов'язана з багатьма замахами

24 січня 2023, 18:42 comments1197
Поділіться публікацією:

Речник російського президента Володимира Путіна Дмитро Пєсков видав нову заяву про те, що нібито українські спецслужби можуть готувати замах на керівника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.  Про це Пєсков заявив російським ЗМІ.

Пєсков лякає росіян українським спецслужбами: що відомо

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

За словами кремлівського речника, Україна вже пов'язана з низкою замахів в Росії.  Як приклад, він  навів "жахливе" вбивство Дар'ї Дугіної.  

"Давайте згадаємо все-таки ті замахи, які були: вбивство Дугіної і так далі. Тому причетність київського режиму до таких замахів очевидна, тому така небезпека для наших громадян є", – заявив Пєсков.

Потім речник Путіна заявив, що про безпеку Пригожина й можливий замах на нього з боку України й ЦРУ краще запитати в російських спецслужб.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Пєсков пояснив, що мав на увазі Путін, говорячи про швидке завершення війни. Під нещодавньою заявою президента Росії Володимира Путіна про нібито бажання якнайшвидше завершити війну в Україні мали на увазі не швидкі переговори, а досягнення цілей РФ у війні проти України.  Про це заявив речник президента Росії Дмитро Пєсков. Варто зазначити, що російський диктатор Володимир Путін під час спілкування з журналістами в четвер запевнив, що Росія нібито прагне якнайшвидше закінчити війну в Україні, але хоче уникнути великих втрат.
Також "Коментарі" писали про те, що у Путіна зробили неприємну заяву для росіянЯк і попереджала розвідка, часткова мобілізація в Росії не припинялася, навіть після того, як Путін публічно заявив про нібито її завершення та набір необхідних для війни проти України 300 тисяч мобілізованих. Тепер же прес-секретар президента ПФ Дмитро Пєсков пояснив, що часткова мобілізація на території РФ все ще діє, адже вона включає не лише військову службу, а й заходи, необхідні для забезпечення завдань військового апарату.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини