Головна Новини Світ Росія Пєсков назвав найгірший сценарій, пов'язаний з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков назвав найгірший сценарій, пов'язаний з Україною

Пєсков назвав вступ України в НАТО найгіршим сценарієм для РФ

18 жовтня 2021, 14:52 comments1661
Поділіться публікацією:

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає, що членство України в НАТО стане найгіршим сценарієм для Росії. Як інформує видання "Коментарі", слова спікера російського президента передає російське видання ТАСС.

Пєсков назвав найгірший сценарій, пов'язаний з Україною

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитро Пєсков знову нагадав про "червоні лінії" Кремля, які безпосередньо пов'язані з прагненням України приєднатися до Північноатлантичного альянсу. Якщо ці "лінії" буде перейдено й Україна спробує стати членом НАТО, то Росія залишає за собою право діяти на свій розсуд, тому що питання безпосередньо пов'язане з гарантіями безпеки для громадян РФ.

Пєсков нагадав, що російській армії була віддана команда наближатися до кордонів України тільки в той момент, коли проводилися масштабні військові навчання НАТО на території сусідньої країни.

Прессекретар Путіна зазначив, постійно йдуть розмови про те, що Москва нібито віддає команду стягувати війська до російсько-українського кордону, чим загрожує миру і спокою в регіоні, але при цьому практично ніхто не говорить про фактор, який змушує РФ йти на такі дії, — постійне наближення НАТО до російського кордону. Про концентрацію військ НАТО ніхто не говорить.

Дмитро Пєсков додав, головне послання від Росії до всього світу — ніхто не намагається провокувати нове протистояння, ніхто не намагається нікому загрожувати, але є спроба достукатися до всіх із закликом, що РФ — велика і сильна країна, яка знаходиться в пошуках партнерів.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков називає українців, які все більше ненавидять росіян, родичами. Спікер російського президента впевнений, що Росія не втратила свої родинні зв'язки з українцями. Ситуація може налагодитися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини