Головна Новини Світ Росія Пєсков називає українців, які ненавидять росіян, родичами
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков називає українців, які ненавидять росіян, родичами

Пєсков не вважає, що Росія втратила свої родинні зв'язки з українцями

13 вересня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков дав оцінку відносинам між російським і українським народом. Він зазначив, що в Україні збільшилася кількість людей, які "ненавидять росіян". Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на цитату прес-секретаря в інтерв'ю білоруському телеканалу "ОНТ".

Пєсков називає українців, які ненавидять росіян, родичами

Дмитро Пєсков - фото з відкритих джерел

Прес-секретар Путіна зазначив, що українці і росіяни — це "родичі", але останнім часом серед громадян України значно збільшився відсоток тих, хто вороже ставиться до Росії і самим росіянам. Таке явище є і в Росії це знають.

Дмитро Пєсков зазначив, всім добре відомо, що зараз відносини між Росією і Україною натягнуті, але це не привід говорити, що Росія обірвала свої родинні зв'язки з українцями і підтримую багатьох українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін розраховує, що український лідер приїде на Східний економічний форум у РФ. Відповідаючи на питання журналістів про те, чи може налагодиться відносини з Україною Путін зазначив, що він дуже сильно на це сподівається і вірить, що президент України одного разу приїде в Росію на якийсь важливий офіційний захід. При цьому російський президент не сказав, чи може це бути президент Зеленський.

Також читайте на "Коментарях" — Володимир Путін знову заявив, що російська територія повинна бути набагато більше, ніж є зараз. Розмірковуючи з дітьми на тему історії, російський президент висловив жаль з приводу того фактом, що, якби не революція 1917 року і не розпад СРСР, то сьогодні б територію РФ населяло до півмільярда осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини