Головна Новини Світ Росія Пєсков поскаржився, що Путін не спав ночами через теракт в "Крокусі"
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков поскаржився, що Путін не спав ночами через теракт в "Крокусі"

Росія продовжує піарити Путіна

27 березня 2024, 20:20
Поділіться публікацією:

 На кривавій трагедії, що трапилася в будівлі "Крокус Сіті Хол" 22 березня Кремль продовжує піарити свого очільника. Відповідну заяву зробив секретар Дмитро Пєсков під час бесіди з журналістом Зарубіним.

Пєсков поскаржився, що Путін не спав ночами через теракт в "Крокусі"

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Речник Кремля в деталях розповів про безсонну ніч Путіна в день теракту. Коментар поширює в мережі плеяда головних пропагандистів РФ.

"У такі хвилини робота просто йде в цілодобовому режимі... У такі моменти не до сну нікому, особливо главі держави", — заявив Пєсков Зарубіну.

Варто зазначити, що про важкі часи Путіна Пєсков заговорив на честь його візиту в російський Торжок (місто у Тверській області РФ).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що перед якою дилемою опинився Путін через історію з "українським слідом". Російський диктатор Володимир Путін та інші високопосадовці висловлюють непослідовну позицію щодо наративу про те, що Україна нібито здійснила теракт у ТЦ "Крокус Сіті Холл". Це свідчить про те, що Кремль ще не виробив шаблонної лінії для обговорення інциденту через шок, який зазнала російська еліта після його наслідків.  Про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Аналітики зазначають, що російські політики намагаються підтримувати послідовну риторичну лінію щодо нападу на ТЦ, оскільки до кінця не зрозуміли, як узгодити свої інформаційні операції з реальністю провалів розвідки та правоохоронних органів. Зазначається, що Путін та його чиновники не повністю згуртувалися навколо фейкового наративу про участь України в теракті, відповідальність за який взяла на себе "Ісламська держава".

Експерти звертають увагу, що господар Кремля згадав український уряд лише один раз під час не пов'язаної з цим частини звернення щодо повернення "втраченої" власності Росії за кордоном.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини