Головна Новини Світ Росія Пєсков пояснив слова Карлсона про найтупішу річ, яку він чув від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков пояснив слова Карлсона про найтупішу річ, яку він чув від Путіна

Речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував слова американського журналіста Такера Карлсона про те, що слова Путіна про «денацифікацію» України є «найтупішим» серед того, що він чув

1 березня 2024, 15:06
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Дмитро Пєсков, американський журналіст просто не все розуміє, що відбувається між Україною та Росією.

Пєсков пояснив слова Карлсона про найтупішу річ, яку він чув від Путіна

Дмитро Пєсков

Проте, як додав Пєсков, Такер Карлсон уміє слухати, і це його вигідно вирізняє з-поміж інших. Як каже речник російського диктатора, американський журналіст готовий слухати різні точки зору та доносити їх до своїх слухачів чи глядачів.

"Так, він американець, багато чого не розуміє, але він слухає", -
сказав Пєсков.

При цьому Пєсков підкреслив, що насправді американському журналісту не все подобається в Росії, з багатьма речами він категорично не згоден. Проте, додав речник російського президента, ніхто не намагався "навернути американця у свою віру".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що американський журналіст Такер Карлсон у розмові зі своїм колегою Лексом Фрідманом розповів про враження від інтерв’ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Зокрема, йому не сподобалось, що той намагається очорнити українців. Такер Карлсон розповів, що він не зміг зрозуміти спроб кремлівського диктатора виправдати агресію Росії щодо України необхідністю провести "денацифікацію". При цьому журналіст підкреслив, що так і не зрозумів, що воно таке і додав, що це була "найтупіша річ", яку він чув.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Такер Карлсон визнав, що Путін непослідовно викладає свою думку і не вміє пояснювати. Журналіст додав, що йому знадобиться рік на те, щоб зрозуміти "що то було". При цьому політологи також говорили про те, що насправді було важко зрозуміти, що Путін хоче донести американцям своїм інтерв’ю. Саме тому вони назвали його провальним. Також вони додали, що Путін намагався викривити історію так, як вигідно це Росії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини