Головна Новини Світ США Карлсон відверто розповів про інтерв’ю з Путіним і назвав «найтупішу» річ, яку почув
commentss НОВИНИ Всі новини

Карлсон відверто розповів про інтерв’ю з Путіним і назвав «найтупішу» річ, яку почув

Американський журналіст Такер Карлсон у розмові зі своїм колегою Лексом Фрідманом розповів про враження від інтерв’ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Зокрема, йому не сподобалось, що той намагається очорнити українців

28 лютого 2024, 18:01
Поділіться публікацією:

Такер Карлсон розповів, що він не зміг зрозуміти спроб кремлівського диктатора виправдати агресію Росії щодо України необхідністю провести "денацифікацію". При цьому журналіст підкреслив, що так і не зрозумів, що воно таке і додав, що це була "найтупіша річ", яку він чув.

Карлсон відверто розповів про інтерв’ю з Путіним і назвав «найтупішу» річ, яку почув

Такер Карлсон

Окрім того, Карлсон сказав, що йому дуже не сподобалося намагання кремлівського диктатора очорнити українців, зокрема, прирівняти їх до неонацистів.

"Не існує ніякого нацистського руху у 2024 році. Називати їх (українців) нацистами, це якось дуже по-дитячому"
, – сказав Карлсон.

За його словами, назвати когось "нацистом" — це спосіб поставити на нього тавро "зла". При цьому Карлсон додав, що під час розмови із кремлівським диктатором у нього все ж склалася думка, що той по-справжньому вірить, що в Україні живе багато так званих неонацистів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що Такер Карлсон визнав, що Путін непослідовно викладає свою думку і не вміє пояснювати. Журналіст додав, що йому знадобиться рік на те, щоб зрозуміти "що то було".

При цьому політологи також говорили про те, що насправді було важко зрозуміти, що Путін хоче донести американцям своїм інтерв’ю. Саме тому вони назвали його провальним. Також вони додали, що Путін намагався викривити історію так, як вигідно це Росії.

Разом з тим, у РФ вирішили зобов’язати школярів вивчати інтерв’ю Путіна Такеру. З цього приводу навіть розробили рекомендації для вчителів. Зокрема, їм рекомендують влаштувати у класі дискусії на теми, які в розмові підняв кремлівський диктатор. Також його пропонують розібрати на теми для дослідницьких статей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини