Головна Новини Світ Росія Пєсков пояснив слова Путіна про завершення війни в Україні та висунув умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков пояснив слова Путіна про завершення війни в Україні та висунув умову

Після зроблених заяв Путіна напередодні його спікер виступив із черговою цинічною тезою

8 грудня 2022, 15:10 comments1504
Поділіться публікацією:

7 грудня президент РФ зробив чергову цинічну заяву про те, що російська війна в Україні може стати "тривалим процесом". Що мав на увазі очільник Кремля, пояснив його речник Дмитро Пєсков, який заявив, що "конфлікт може закінчитися і завтра", але є умова. Про це пишуть російські ЗМІ.

Пєсков пояснив слова Путіна про завершення війни в Україні та висунув умову

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

У своїй новій заяві речник Кремля вже традиційно цинічно переклав усі відповідальність з Росії, яка розв'язала страшну війну, на Україну, заявивши, що для цього начебто має бути бажання президента Володимира Зеленського. В черговий раз натякнувши, що українська сторона має піти  на ультиматуми Кремля.

"Тут можна розмірковувати до посиніння. Зеленський знає, коли це все може закінчитися. Це може закінчитися завтра, якщо буде бажання", – видав Пєсков.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін  зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І. Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягнутися на тривалий термін. Окрім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши себе з Петром І. Очільник Кремля приписав Росії Азовське море та порівняв себе з Петром І. Окрім цього, він вже традиційно заяви, що Росія нібито не починала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "порятунок" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".

 Також "Коментарі" писали про те, що Путін готує населення до затяжної, виснажливої війни з УкраїноюПрезидент РФ Володимир Путін готує російське суспільство до затяжної війни, що вимотує, з Україною, яка, як і раніше, спрямована на завоювання додаткових територій. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війни
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини