Головна Новини Світ Росія Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І(ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І(ВІДЕО)

7 грудня 2022, 17:34 comments2501
Поділіться публікацією:

Очільник Кремля Володимир Путін заявив, що розпочата Росією в Україні війна може затягнутися на тривалий термін. Окрім цього, він похвалився "результатами" своєї так званої "СВО", приписавши собі нові території та порівнявши себе з Петром І. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Путін зробив нову цинічну заяву про терміни закінчення війни в Україні та порівняв себе з Петром І(ВІДЕО)

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Очільник Кремля приписав Росії Азовське море та порівняв себе з Петром І.

  "Звичайно, це тривалий процес може бути, але поява нових територій – значний результат для Росії, Азовське море стало внутрішнім морем, ще Петро боровся за вихід до Азовського моря, а найголовніше – люди, які там живуть, вони тепер з нами, а це мільйони людей, це найголовніший результат",- сказав він.

Окрім цього, він вже традиційно заяви, що Росія нібито не починала війну в Україні, маскуючи повномасштабне вторгнення, як "порятунок" жителів Донбасу, "волевиявлення, яких придушували".

 "Адже війна була розпочата не нами, а у 2014 після державного перевороту в Україні вона була розпочата українською тоді владою, яка прийшла в коридори цієї влади за допомогою цього самого держперевороту, для придушення волевиявлення громадян, які проживали на Донбасі",- заявив Путін.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Путін відповів, чи буде в Росії друга хвиля мобілізації.Очільник Кремля 7 грудня, під час засідання ради з прав людини, відреагував на інформацію щодо другої хвилі мобілізації в Росії. За словами Путіна, в цьому сьогодні немає жодної потреби. За словами Путіна, на війну в Україну відправили вже 150 тис. мобілізованих росіян. Решта лишилися в бойовому резерві.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/187968
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини