Головна Новини Світ Росія Пєсков прокоментував звернення Байдена до росіян та згадав Канаду
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков прокоментував звернення Байдена до росіян та згадав Канаду

Речник Путіна розповів, що думають в Кремлі з приводу слів Байдена

16 лютого 2022, 15:25 comments1260
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував для російських ЗМІ звернення Байдена до росіян. За його словами, народ РФ, напевно, має бути радий, що про нього думають американці, однак Росія б воліла не слухати "погрози" від США. Про це пише Дождь.

Пєсков прокоментував звернення Байдена до росіян та згадав Канаду

Фото ілюстративне / Pixabay

Як наголосив речник президента Росії Дмитро Пєсков, що "погрози (санкціями — ред.), які повторюються як мантри на щоденній основі, чесно кажучи, вже добряче набридли". А також він підкреслив в промові, що краще б Байден звернувся до "українського народу і закликав би український народ не стріляти в один одного ніколи".

Коли журналісти запитали Пєскова, чи планує Путін звернутися до США з промовою, він уточнив: "із закликом не нападати на Канаду?", потім засміявся та додав, що таких планів в лідера Росії немає.

Нагадаємо, що 15 лютого Байден виступив із промовою та зверненням до росіян стосовно можливого вторгнення Росії до України. За словами президента США, така загроза наразі дуже ймовірна. У виступі він зазначив, що НАТО, Україна та Сполучені штати не становлять загрози для Кремля. Тим паче, що планів розміщувати в Україні важке озброєння, ракетні комплекси, що якось можуть загрожувати безпеці Росії, немає.

Експерти висловилися з приводу промови Байдена та підкреслили, що є натяки для Кремля щодо можливості обговорювати безпекову ситуацію й того, що до НАТО можуть вступати будь-які країни й Росія цьому не завадить.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутат британського парламенту Тобіас Елвуд виступив у Верховній Раді з промовою. Політик привітав українців зі святом та засвідчив всесторонню підтримку держави з боку Британії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини