Головна Новини Світ Росія Пєсков розповів, як КНДР та РФ допоможуть один одному жити в умовах санкцій
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков розповів, як КНДР та РФ допоможуть один одному жити в умовах санкцій

За словами спікера кремлівського диктатора Дмитра Пєскова, Росія та Північна Корея допоможуть один одному справлятися з санкціями

19 червня 2024, 16:07
Поділіться публікацією:

У Кремлі, коментуючи співпрацю РФ та Північної Кореї в умовах санкцій ООН, заявили, що існують механізми суверенізації, які можуть мінімізувати негативні наслідки "незаконних обмежень" щодо двох країн.

Пєсков розповів, як КНДР та РФ допоможуть один одному жити в умовах санкцій

Дмитро Пєсков

"Так, безумовно, є обмеження, але існують механізми, скажімо так, механізми суверенізації, і ці механізми можуть бути задіяні, і це мінімізує негативні наслідки незаконних обмежень, які діють щодо наших двох країн", — сказав прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков.

За його словами, у ході візиту такі механізми не можуть задіятись, але обговорюється необхідність їх створення, даються імпульси.

Коментуючи побоювання Заходу щодо створення Росією та КНДР антизахідної коаліції, Пєсков сказав, що Захід помиляється.

"На жаль, останніми роками переважна більшість країн Заходу відкрито заявляє про те, що їхньою метою є придушення Росії, тобто фактично все, що вони роблять, так чи інакше має спрямованість проти нас. А ми, навпаки, вибудовуємо відносини, тим більше з нашими сусідами, не проти когось, а на благо самих себе, на благо інтересів народів наших двох країн", — сказав Пєсков.

Тобто, каже він, російсько-корейська співпраця не має спрямованості проти будь-яких третіх країн.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Північна Корея хоче створити ядерну тріаду , щоб, наприклад, загрожувати Штатам, і для цього їй потрібна допомога Росії. Зараз Північна Корея має лише ядерні боєголовки та ракети. Для повноцінної тріади їй потрібні засоби доставки, здатні дістатися до території США. Росія ж у свою чергу хоче отримати від КНДР якнайбільше зброї та снарядів, щоб використати їх у війні проти України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини