Головна Новини Світ Росія Пєсков сказав, чи РФ вважатиме Зеленського легітимним президентом після 20 травня
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков сказав, чи РФ вважатиме Зеленського легітимним президентом після 20 травня

Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков розповів, чи вважатимуть у Кремлі президента Володимира Зеленського і далі легітимним після 20 травня

1 квітня 2024, 18:48 comments3229
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков розповів, як Москва ставиться до того, що в Україні під час війни відмовилися від проведення президентських виборів.

Пєсков сказав, чи РФ вважатиме Зеленського легітимним президентом після 20 травня

Дмитро Пєсков

Він нагадав, що в Україні 31 березня мали відбутися вибори президента, при цьому прес-секретар кремлівського диктатора зазначив, що нібито 20 травня спливає термін повноважень Зеленського.

При цьому на запитання російських журналістів про те, чи вважатиме Кремль Зеленського легітимним президентом, Пєсков відповів ухильно.

"Я не забігав би вперед. У травні справді настане момент, коли повноваження чинного президента закінчаться. Там відповідним чином орієнтуватимемося з тим, щоб заявити свою позицію"
, — сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що Головне управління розвідки Міноборони попереджало, що країна-агресор готує велику інформаційно-психологічну операцію, спрямовану проти президента Володимира Зеленського. Зокрема окупанти планують поставити під сумнів його легітимність після 20 травня.

При цьому ворог нібито сподівається на те, що військові на фронті не розумітимуть, чиї накази повинні виконувати, тому будуть розгублені. Нібито в цей час Росія планує розпочати новий великий наступ, щоб спробувати захопити нові території України.

Відомо, що в Радфеді РФ вже почали говорити про те, що Зеленський нібито загнав себе в кут , оскільки відмовився від проведення виборів.

Водночас відомо, що Конституція забороняє проводити вибори під час воєнного стану. А Конституційний суд чітко пояснив, що згідно з Основним законом Зеленський залишається легітимним президентом і після 20 травня.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

1 квітня 2024, 20:12

Так а чего его дискредититровать? Он сам себя дискредитировал лучше всех российских спецслужб вместе взятых. Ну хотя бы тем, что не отвечает за свои слова и раздул коррупцию до космических масштабов. Выборы, вот, тоже отдельная тема. Могли бы, например, провести опрос, референдум, что угодно, где народ бы высказал свое мнение о необходимости выборов и легитимности вовочки в качестве президента. И не было бы никаких вопросов.


Новини