Головна Новини Світ Росія Пєсков сказав, чи визначився Путін з помстою Україні за вторгнення в Курську область
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков сказав, чи визначився Путін з помстою Україні за вторгнення в Курську область

Росія й надалі продовжує погрожувати Україні у зв'язку з операцією у Курській області

26 серпня 2024, 13:15
Поділіться публікацією:

Кремлівський диктатор Володимир Путін не ухвалював окремого рішення про відповідь на вторгнення українських військ у Курську область, але відповідь обов'язково буде. Зокрема, про це на брифінгу заявив його речник Дмитро Пєсков.

Пєсков сказав, чи визначився Путін з помстою Україні за вторгнення в Курську область

Володимир Путін

"Йдеться не про окреме рішення. Подібні ворожі дії не можуть залишитися без відповіді. Відповідь обов'язково буде", — сказав він журналістам, відповідаючи на прохання прокоментувати слова російського посла в США Анатолія Антонова, який заявляв, що Путін ухвалив рішення про відповідь на атаку України на Курську область.

На думку російського диктатора, вторгнення ЗСУ до Курської області є спробою зупинити наступ російських військ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ЗСУ 6 серпня розпочали операцію на території Курської області, яка йде успішно. При цьому Путін ніяк на неї не відреагував, хоч "червоні лінії" військові України неодноразово перейшли та переходять. На цьому фоні посол Антонов минулого тижня заявив, що Путін нібито вже ухвалив рішення, як помститися Україні на вторгнення до Курської області, але деталі не розкрив.

Масовану ракетно-дронову атаку по Україні 26 серпня називають "актом відплати" РФ. У Держдумі, зокрема, заявили , що це реакція Росії на події в Курській області, а також за допомогою цієї атаки виконуються інші цілі "СВО".

В Україні ж звернули увагу на нетиповість атаки. Росія вдарила не "по центрам ухвалення рішень", як загрожувала російська пропаганда, а по об'єктах енергетики. При цьому аналітики прогнозують, що таке рішення ухвалено тому, що міністр оборони Білоусов – економіст і він розуміє, як завдати шкоди Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини