Головна Новини Світ Росія Пєсков відповів, чи існують можливості для мирних переговорів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков відповів, чи існують можливості для мирних переговорів з Україною

Речник Кремля Дмітрій Пєсков назвав основну вимогу за якою Росію піде на мирні переговори щодо закінчення війни.

11 лютого 2024, 14:14 comments1061
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмітрій Пєсков заявив, Україна має визнати "зовсім іншу реальність", щоб мати можливість йти на мирні переговори з Росією. Крім того, Пєсков звинуватив Велику Британію у тому, що Україна не хоче йти на мирні переговори.

Пєсков відповів, чи існують можливості для мирних переговорів з Україною

Речник Кремля Дмітрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

У пропагандистському шоу "Москва. Кремль. Путин" на російському телебаченні речник Кремля відреагував на можливість мирних переговорів України та Росії.

"Зараз зовсім інша реальність, київському режиму доведеться її визнавати. Україна могла з меншими витратами вийти на мирні домовленості у березні, але на вимогу англосаксів відмовилася від досягнутих результатів", — заявив Дмітрій Пєсков та додав, що поки Україна не йде на мирні переговори, то війна триватиме.

Нагадаємо, що Росія заявляє нібито згоду на мирні переговори, однак вимагає від України погодитись на незаконну окупацію територій. Натомість Україна на чолі зі Зеленським створила "Формулу миру", яка має на меті закінчити війну, створити умови для безпеки, а також покарати винних за військову агресію.

Щодо слів про нібито змушування з боку Великої Британії України до миру, колишній прем’єр Борис Джонсон заперечив цю тезу, зазначивши, що це "безглузде припущення" Кремля. Крім того, Джонсон відреагував на інтерв’ю Путіна Карлсону вказавши, що президент Росії вкотре демонструє свою неправоту у війні з Україною.

"За останні два роки Путін остаточно зруйнував власну тезу. Своїм безрозсудним і злочинним насильством він довів, що абсолютно неправий", — сказав Джонсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Джонсон назвав питання, яке Карлсон не задав Путіну.

Також "Коментарі" писали, що в Кремлі пояснили, чи виконав Такер Карлсон головне завдання Москви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини