Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на інтерв’ю Путіна: чи виконав Такер Карлсон головне завдання Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на інтерв’ю Путіна: чи виконав Такер Карлсон головне завдання Москви

Головне завдання, яке було поставлено в інтерв'ю Путіна для Такера Карлсона, успішно досягнуто, заявили у Кремлі.

11 лютого 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмітрій Пєсков заявив, що головне завдання в інтерв’ю Путіна для Такера Карлсона, яке ставилось в адміністрації президента РФ, було досягнуто. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на інтерв’ю Путіна: чи виконав Такер Карлсон головне завдання Москви

Такер Карлсон та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Дмітрій Пєсков під час розмови з російським пропагандистом Павєлом Зарубіним прокоментував інтерв'ю Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону та пояснив, чи досягнув очільник Кремля своїх цілей.

"Головне завдання, щоб Путіна почули та побачили, цілком успішно досягнуто", — заявив речник Кремля.

Пєсков також зазначив, що Путін нібито намагався підібрати для Такера першоджерела, щоб пояснити російську агресію проти України. Зазначимо, що своє інтерв’ю Путін розпочав з майже півгодинного вступу про нібито створення Російської держави у 862 році.

Також Пєсков заявив, що Путін швидко погодився на інтерв'ю для Такера Карлсона. Це сталось пропри те, що раніше кілька разів до президента РФ звертались за інтерв'ю представники CNN та BBC, які отримали відмову на розмову з Путіним.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Борис Джонсон розкритикував Такера Карлсона за інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним. Колишній прем’єр Великої Британії зауважив, що Карлсон був "маріонеткою тирана" та не поставив Путіну кілька важливих питань, зокрема щодо вбивства мирних жителів України.

Також "Коментарі" писали про реакцію Гілларі Клінтон на інтерв'ю Путіна для Карлсона. За її словами американський журналіст був "корисним ідіотом" у руках президента РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини