Головна Новини Світ Росія Пєсков відреагував на резонансні заяви Макрона
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков відреагував на резонансні заяви Макрона

Речник російського диктатора Дмитро Пєсков відреагував на резонансні заяви президента Франції Еммануеля Макрона про Україну. За його словами, таким чином Париж хоче підвищити ступінь залучення до українського конфлікту

15 березня 2024, 13:40 comments1217
Поділіться публікацією:

Дмитро Пєсков заявив, що в Кремлі ознайомилися з останніми заявами Еммануеля Макрона з приводу війни в Україні.

Пєсков відреагував на резонансні заяви Макрона

Дмитро Пєсков

Як зазначив речник російського диктатора, Париж хоче стати більш залученим до "конфлікту" в Україні.

"Те, що Росія — противник для Франції, так, це очевидно",
— заявив Пєсков.

За його словами, саме тому Францію вже втягнуто у війну в Україні. При цьому він стверджує, що Париж вже опосередковано бере участь у цій війні.

"Але і, судячи з заяви пана президента, не проти підвищити ступінь своєї залученості",
— заявив речник кремлівського диктатора.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон зробив низку резонансних заяв щодо війни в Україні, а також відповів Росії на погрози ядерною зброєю. Зокрема, він наголосив, що безглуздо загрожувати Франції, оскільки вона теж має на озброєнні ядерну зброю.

Крім того, він заявив, що немає сенсу говорити, що в Україні буде тривалий мир, якщо вона не відновить свою територіальну цілісність. При цьому він наголосив, що Крим також повинен повернутися в Україну.

Також Макрон заявив, що Франція вважає кремлівський режим своїм "противником". Він додав, що не можна допустити перемоги Росії, оскільки в цьому випадку довіра до Європи буде зведена до нуля і ніхто не почуватиметься у безпеці.

Крім того президент Франції не виключив, що французькі військові можуть бути спрямовані в Україну. З його слів, це може статися у разі ескалації, якщо російські військові зможуть піти на Одесу та Київ. Нібито Макрон не відкидає, що французькі військові можуть бути направлені саме до Одеси.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fexx

15 березня 2024, 14:52

Сумасшедший се/кс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой се/кс незабываемым!---- https://use.my/eralis


Новини