Головна Новини Світ Росія Пєсков заявив, що Росія не дотримуватиметься жодних правил, які стосуються переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Пєсков заявив, що Росія не дотримуватиметься жодних правил, які стосуються переговорів

Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що Росія не вестиме переговори з Україною за правилами, які встановлять світові лідери за підсумками «мирного саміту» у Швейцарії

29 березня 2024, 12:42 comments3739
Поділіться публікацією:

Країна-агресор вважає неприйнятним дотримуватися якихось правил, які можуть виробити учасники саміту за "формулою Зеленського", заявив Дмитро Пєсков.

Пєсков заявив, що Росія не дотримуватиметься жодних правил, які стосуються переговорів

Дмитро Пєсков

Так він прокоментував слова міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про те, що, в принципі, переговори з країною-агресором можуть відбутися між двома "мирними самітами", але спілкування має відбуватися за правилами, які вироблять та узгодять учасники саміту.

При цьому Пєсков заявив, що такі переговори суперечать тій забороні, яку раніше встановив президент Володимир Зеленський. Крім того, він додав, що РФ не має наміру вести переговори за якимись встановленими правилами.

"Для нас не можуть бути прийнятні якісь правила, які ми повинні дотримуватися і які будуть кимось ще вироблені"
, — сказав прес-секретар президента РФ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україна готується до мирного саміту, який має відбутися у Швейцарії з обговорення "формули миру" президента Володимира Зеленського.

При цьому речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков назвав сміховинною ідею провести такий саміт. Він розкритикував будь-який формат проведення обговорень щодо припинення війни в Україні без участі Росії. При цьому відомо, що РФ на перший саміт світу до Швейцарії ніхто не запрошував. Водночас, у Кремлі вдали, що вони самі просто не хочуть брати участь у такому обговоренні, і заявили, що до Швейцарії не поїдуть.

Крім того, в Україні справді допустили можливість переговорів з Росією після проведення першого саміту світу. Зазначається, що для цього мають бути вироблені правила проведення таких переговорів та зазначені вимоги до Росії, які вона має виконати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 березня 2024, 13:31

Переможець може встановлювати свої правила. Для них війна як спокійна буденна робота. Для нас якісь крихітні дії - це як промоакція корумпованих. З Росії кожного дня летить і вони це роблять спокійно без реклами. В нас по-іншому. Кілька дронів запустили, а вереску з тисячами публікацій і світлинами рекламуємих розкрадачів було на весь світ. Зраджені тисячу років тому рідні боги не допомагають, а юдейський Бог прийняв російську сторону!


Новини