Головна Новини Світ Росія Під Москвою масштабна пожежа: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Москвою масштабна пожежа: подробиці

Під Москвою масштабна пожежа - у вогні склад із лакофарбовими матеріалами

21 серпня 2023, 11:25
Поділіться публікацією:

У підмосковному Ногінську спалахнула масштабна пожежа на складі з лакофарбовими матеріалами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські Telegram-канали.

Під Москвою масштабна пожежа: подробиці

Під Москвою масштабна пожежа. Фото: із відкритих джерел

Як повідомляють очевидці, вогонь охопив площу три тисячі квадратних метрів. Для ліквідації пожежі залучили близько 130 рятувальників та авіацію.

Щодо жертв інформації наразі немає.

Зазначимо, сьогодні в Міністерстві оборони РФ заявили про нібито атаку безпілотників у Московській області. Окупанти традиційно відрапортували про вдалу роботу ППО. При цьому дивним збігом обставин російські аеропорти "Внуково" та "Домодєдово" зупиняли роботу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з початку серпня почастішали атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Майже й дня не минає, щоб не лунали вибухи в різних містах Росії. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.                                                                                                                                                                            

Також видання "Коментарі" повідомляло – 2000 людей екстрено евакуювали з ділового центру "Москва-сіті" після повідомлення нібито про загрозу атаки БПЛА, також евакуювали людей із ТЦ "ВТБ Арена Плаза".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини