Головна Новини Світ Росія Під Москвою розбився літак: чи є потерпілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Москвою розбився літак: чи є потерпілі

Трагедія сталася в неділю, 24 жовтня

25 жовтня 2021, 09:25
Поділіться публікацією:

В міському окрузі Руза, в Підмосков'ї, розбився літак з двома людьми на борту. Про це повідомляє РБК-Росія.

Під Москвою розбився літак: чи є потерпілі

Авіакатастрофа в Росії, фото РБК-Росія

Відомо, що літак Аеропракт А-22 впав неподалік аеродрому "Аерокласика" й загорівся. За даними працівників Міністерства надзвичайних ситуацій РФ, на місці виявили два тіла жінки та чоловіка. Це пасажирка та пілот літака. Тіла буде направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Також повідомляється, що легкомоторний літак вилетів з аеродрому "Ватуліно" біля села в районі Рузи й пролетів недовго. Трагедія сталася близько 15 години 24 жовтня.

На місце прибули слідчі районного відділення поліції, пожежники та працівники оперативних служб. Причини падіння літака будуть встановлювати слідчі. Наразі вони опитують працівників аеродрому.

За фактом смерті двох людей працівники Слідчого комітету відкрили кримінальне провадження щодо порушення правил безпеки на транспорті. Поки що однією з попередніх версій трагедії є помилка пілотування.

Як повідомляв портал "Коментарі", літак з гравцями футбольного клубу "Кайрат" на борту, зіткнувся з легковим автомобілем. За інформацією ЗМІ, автомобіль однієї зі служб аеропорту виїхав на злітну смугу, через що і сталася аварія. В результаті події ніхто не постраждав.

Також ми писали, що інцидент стався 21 жовтня в індійському штаті Мадхья-Прадеш, що в центрі країни. Повідомляється, що під час виконання навчально-тренувального польоту розбився літальний апарат ВПС Індії. Згідно з даними в ЗМІ, в результаті події постраждав пілот літака.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини