Головна Новини Світ Росія Підрив Каховської ГЕС: Путін розповів Ердогану свою версію та зробив нову цинічну заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Підрив Каховської ГЕС: Путін розповів Ердогану свою версію та зробив нову цинічну заяву

Путін заявляє, що підрив Каховської ГЕС - справа рук Києва

7 червня 2023, 18:11 comments6369
Поділіться публікацією:

Російський президент обговорив з президентом Туреччини Реджепом Ердоганом підрив Каховської ГЕС. Традиційно Путін намагався зняти з себе провину та заявив, що у всьому винен Київ. Про це пишуть російські ЗМІ.

Підрив Каховської ГЕС: Путін розповів Ердогану свою версію та зробив нову цинічну заяву

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що Путін заявив про те, що “Київ з подачі Заходу робить ризиковану ставну на ескалацію бойових дій”.

“Президент назвав руйнування Каховської ГЕС варварською акцією Києва з подачі західних кураторів. Путін констатував, що прорив Каховської ГЕС є наочним прикладом терористичних методів Києва. Лідери Росії та Туреччини висловили впевненість у подальшому динамічному розвитку багатопланового та взаємовигідного партнерства в різних галузях”, — пишуть росіяни.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ердоган звернувся з пропозицією до Зеленського та ПутінаПрезидент Туреччини Реджеп Ердоган та президент України Володимир Зеленський провели телефону розмову. Турецький запропонував українському лідеру ідею щодо створення міжнародної комісії по вибуху на українській ГЕС. Реджеп Ердоган нещодавно переміг на виборах президента і продовжує дотримуватись своєї політики щодо війни в Україні. Турецький лідер контактує з російськими та українськими представниками. 7 червня Ердоган здійснив дзвінок до Володимира Зеленського та обговорив нещодавні вибухи на дамбі Каховської ГЕС.

Також Ердоган розмовляв з президентом Росії Володимиром Путіним та сказав, що для вивчення цього питання може бути сформована міжнародна комісія ООН до складу якої входитиме Туреччина. Україна та експерти наголошують, що за підривом Каховської ГЕС стоїть Росія. Країна-агресор своєю чергою звинувачує Україну.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини