Головна Новини Світ Туреччина Ердоган звернувся з пропозицією до Зеленського та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган звернувся з пропозицією до Зеленського та Путіна

Президент Туреччини Реджеп Ердоган пропонує Україні створити міжнародну комісію для розслідування вибуху на Каховській ГЕС.

7 червня 2023, 16:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Туреччини Реджеп Ердоган та президент України Володимир Зеленський провели телефону розмову. Турецький запропонував українському лідеру ідею щодо створення міжнародної комісії по вибуху на українській ГЕС. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на турецьке видання Anadolu Ajansı.

Ердоган звернувся з пропозицією до Зеленського та Путіна

Президент Туреччини Реджеп Ердоган. Фото з відкритих джерел

Реджеп Ердоган нещодавно переміг на виборах президента і продовжує дотримуватись своєї політики щодо війни в Україні. Турецький лідер контактує з російськими та українськими представниками. 7 червня Ердоган здійснив дзвінок до Володимира Зеленського та обговорив нещодавні вибухи на дамбі Каховської ГЕС.

"Президент Ердоган заявив, що може бути створена міжнародна комісія для розслідування вибуху на Каховській дамбі", — повідомляє головну тему розмови лідерів обох країн видання Anadolu Ajansı.

Також Ердоган розмовляв з президентом Росії Володимиром Путіним та сказав, що для вивчення цього питання може бути сформована міжнародна комісія ООН до складу якої входитиме Туреччина.

Україна та експерти наголошують, що за підривом Каховської ГЕС стоїть Росія. Країна-агресор своєю чергою звинувачує Україну та поширює проросійські повідомлення щодо вибухів на дамбі Каховської гідроелектростанції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський ведучий обізвав Зеленського натякнувши на його єврейські коріння. Цей самий ведучий записав відео з маніпулятивними сенсами вказавши, що за вибухами на Каховській ГЕС стоїть Україна. Це відео поширили проросійські блогери, а також республіканці, які підтримують Трампа та Ілон Маск.

Також "Коментарі" писали, що військові РФ у складі диверсійно-розвідувальних груп намагаються потрапити в Україну використовуючи ситуацію з підривом дамби на Каховській ГЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини