Головна Новини Світ Росія Підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни: з'явилися нові результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни: з'явилися нові результати опитування

Підтримка Володимира Путіна серед росіян зростає

30 листопада 2023, 21:30 comments2201
Поділіться публікацією:

Підтримка  російського президента  серед  громадян Росії  зростає. Рівень довіри, та  рівень схвалення досяг максимуму від початку військового вторгнення в Україну. Про це  інформують "Коментарі", посилаючись  на опитування незалежного "Левада-центру".

Підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни: з'явилися нові результати опитування

Володимир Путін (фото з відкритих джер

За оприлюдненням  відкритого питання, респондентам  пропонували самостійно назвати кілька політиків, яким вони найбільше довіряють, в листопаді рівень довіри до Путіна склав 47% (у жовтні — 44%).

Також  прем'єру Михайлу Мішустіну довіряє  18% (у жовтні – 17%). Рівень довіри  керівнику МЗС Сергію Лаврову практично не змінивсь – 15% (у жовтні – 16%), главі військового  міністерства  Сергію Шойгу – 8% (у жовтні – 7%).

Схвалення діяльності Володимира  Путіна знаходиться на самому високому рівні з 2015 року – 85% респондентів  дали відповідь, що схвалюють.

Опитування "Левада-центру" провели  23-29 листопада 2023 року серед 1625 осіб. Дослідження проводиться вдома у респондента шляхом особистого інтерв'ю.

Підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни: з'явилися нові результати опитування - фото 2
Підтримка Путіна в Росії досягла максимуму від початку війни: з'явилися нові результати опитування - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те,  чи росіяни хочуть продовження війни, чи початку переговорівБільшість росіян переконані, що їхня країна заплатила таку високу ціну під час війни проти України, що не повинна відмовлятися від жодної з окупованих нею українських територій, а Путін має змусити Київ погодитися із захопленням земель. Про це йдеться у доповіді, підготовленій на основі опитувань та фокус-груп Російського євразійського центру Карнегі та незалежної групи опитувань "Левада-центр".

Видання, посилаючись на доповідь соціологів, зазначає, що 68% росіян підтримують продовження війни, 22% категорично виступають проти припинення вогню за будь-яких обставин. Стільки ж близько 20% рішуче виступають проти війни, і ця цифра не змінилася з моменту вторгнення в лютому 2022 року.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини