Головна Новини Світ Росія Пішли на рекорд. Стало відомо, скільки росіян хочуть емігрувати з країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Пішли на рекорд. Стало відомо, скільки росіян хочуть емігрувати з країни

За даними опитування, проведеного ВЦВГД, лише 5% росіян хотіли б виїхати з країни. Як зазначає російський опозиціонер Ілля Пономарьов, за весь час опитувань – це найнижчий показник

1 квітня 2024, 19:29 comments1050
Поділіться публікацією:

Еміграційні настрої росіян, якщо вірити ВЦІОМ, впали до мінімальної позначки за 33 роки.

Пішли на рекорд. Стало відомо, скільки росіян хочуть емігрувати з країни

Росіяни підтримують свою країну

Як зазначає російський опозиціонер Ілля Пономарьов, результати опитування, що відбулося 4 березня 2024 року, опубліковані на сайті ВЦВГД.

Згідно з наведеними даними, лише 5% росіян хотіли б виїхати за кордон. За весь час опитувань, починаючи з 1991 року, це найнижчий показник. Пік еміграційного настрою спостерігався у 2019 році (17%). Крім того, лише 22% вважає, що кількість тих, хто виїжджає за кордон, останнім часом побільшала. Це також мінімальний рівень із 1991 року. Максимальним цей показник був у січні 2023 року — тоді 53% опитаних казали, що емігрантів із Росії побільшало. Думки про те, що "треба жити в тій країні, де ти виріс та здобув освіту", дотримується 64% опитаних — це найвищий рівень за останні чотири роки.

"Загалом, чи то ті 17% з 2019 року всі вже виїхали, чи то ВЦВГД взагалі перестав морочитися з тим, щоб питати думку громадян"
, — зазначив Пономарьов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про те, що Ілля Пономарьов вважає , що змінити ситуацію в Росії без ведення бойових дій просто неможливо. За його словами, неправильно сподіватися, що українці все зроблять замість росіян і змінять владу в Кремлі. Як зазначив російський опозиціонер, росіяни, які не згодні з диктатом Володимир Путіна, не повинні мовчки сидіти і чекати, коли ж він позбудеться влади, а самим докладати зусиль у цьому напрямку.

При цьому Пономарьов не виключає, що в Росії повернуть смертну кару, але з обмеженнями. На його думку, на смерть можуть засуджувати російських повстанців, які ведуть збройну боротьбу проти диктату Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини